05 / 05 / 2024

konut su tüketim stratejisi

konut su tüketim stratejisi

Türkiye İMSAD ‘22 Mart Dünya Su Günü’ dolayısıyla açıklama yaptı. Açıklamada, sanayi ve konutlarda su tüketim stratejilerinin geliştirilip su israfının önüne geçilmesi gerektiğinden bahsetti.

Tüketim arttı, üretim yerinde saydı! 'Bugün alayım yarın bu fiyata bulamam diyenler' çoğaldı, bu işte bir terslik var!

Sanayi üretim endeksi, 2023 kasımda aylık bazda yüzde 1,4 azaldı. TCMB eski başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tüketim artarken, üretim iki yıldır yerinde sayıyorsa bu işte bir terslik olduğunu söyledi.

Kredilere faiz ayarı geldi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerine faiz ayarı geldi. Peki 1 milyon TL konut kredisi, 400 bin TL taşıt kredisi ve 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Aralık 2023 konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar?

Bankalardan kredi almak isteyenler güncel faiz oranlarını mercek altına aldı. Peki, 2023'te konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar? İşte detaylar...

Kredi faizleri değişti! İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları!

Aralık ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde pek çok banka da kredi faiz oranlarında değişikliğe gitti. İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları...

İngiltere’de konut sahibi Türklerin sayısı 200 bini buldu!

İngiltere’de konut alan Türklerin sayısı 200 bine ulaştı. Yatırım amaçlı yeni model ise 25 sene kira getirisi teminatı verilen ve kiralama işlemlerinin İngiliz devletinin bütçesinin desteklediği bir vakıfça gerçekleşen “kullanım hakkı olmayan sahiplik” sistemi oldu.

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

İstanbul’da yabancı sayısı 10 kat arttı! Megakentte 2.5 milyon yabancı yaşıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İSKİ’nin su tüketim verilerine göre kentte yaklaşık 2.5 milyon yabancı yaşadığını duyurdu. İşte detaylar...

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Yüksek enflasyona rağmen lüks tüketim tam gaz devam ediyor! Lüks tüketim geçen yılı ikiye katladı!

E-ticaretten gerçekleşen alışverişlerde lüks tüketimin arttığı gözleniyor. Uzmanlar, önceki yıllar ile karşılaştırıldığı zaman lüks tüketim harcamalarının katlanarak büyüdüğüne işaret ederken, en fazla alışverişin saat, mücevherat ve lüks moda kategorilerde gerçekleştiği görülüyor.

İthal tüketim tam gaz devam ediyor! 7 ayda tarihi zirveyi gördük!

Yılın ilk 7 ayında toplam ithalat geçen yıla göre yüzde 5 oranında arttı. Ekonominin üretim ayağındaki canlılığı gösteren ara malı ithalatı yüzde 4,9 gerilerken, tüketim malı ithalatında ise yüzde 67,9 oranında artış yaşandı.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat!

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi bankanın kaç TL ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi vereceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat...

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

konut su tüketim stratejisi Haberi

konut su tüketim stratejisi

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Sözcüsü Ferdi Erdoğan, ‘22 Mart Dünya Su Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, su verimliliğinin gelecekte hayati önem kazanacağını belirterek, suyu kullanırken geleceğe karşı bu sorumluluk ile hareket edilmesi gerektiğinden bahsetti.

Suyun hayati bir kaynak olmasının yanında ekonomik açıdan da çok önemli bir değer olduğundan bahseden Ferdi Erdoğan, şunları söyledi: “Sürdürülebilir kalkınma için su kaynaklarımızı doğru ve bilinçli kullanmak son derece önemli. Ülkemiz her ne kadar su kaynakları açısından zengin bir ülkeymiş gibi düşünülse de maalesef durum sanıldığı gibi değil. Kullanılabilir su miktarı kişi başına yılda 8 bin ila 10 bin metreküp arasında olan ülkeler su zengini olarak nitelendirilirken 2 bin metreküpün altında olan ülkeler su azlığı çeken, bin metreküpten az...