30 / 04 / 2024

konut trendleri

konut trendleri

GÜNÜMÜZDE her konuda olduğu gibi konut ve inşaat sektöründe de trendler değişiyor. İhtiyaçlara göre şekillenen talepler , doğrultusunda tüketiciler daha seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam arıyor.

Konut piyasasındaki satış ve fiyat trendleri nasıl seyredecek?

Konut almak isteyenler konut piyasasındaki satış ve fiyat trendleri nasıl seyredeceğini merak ediyor. İşte konut piyasasına ilişkin son gelişmeler...

Konutta yeni trend!

Koronavirüs salgınında karantina nedeniyle günün çoğunu evlerinde geçiren vatandaşların konut trendleri de değişti. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş İdikut, bu dönemde bungalov evlere büyük talep olduğunu dile getirdi.

COVID-19 konut tercihlerini etkiledi mi?

Koronavirüs salgını konut tercihlerini etkilemeye devam ediyor. 'Evde kal' çağrıları ve izole olma isteği vatandaşları hangi konutlara yöneltti? İşte koronavirüsle değişen konut trendleri...

Coronavirüs konut talebinde trendleri değiştirecek! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs gayrimenkul ilanlarını dahi etkiledi. Gayrimenkul sektörü temsilcileri, virüsün konut talebi konusunda trendleri değiştireceğini, vatandaşların şu dönemde internette dolaşan saçma ve gerçek dışı ilanlara çok dikkat etmesi gerektiğini söylüyor.

2020 yılı dekorasyon trendleri!

2020 yaklaşırken yeni yılın trendleri de konuşulmaya başlandı. Ödüllü konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, 2020 yılı dekorasyon trendlerini anlattı.

Konut sektöründe 2020 trendleri!

Konutta faizlerin yüzde 1'in altına düşmesi konut satışlarını artırdı. Peki ticari gayrimenkul pazarında son durum ne? Konut sektöründe 2020 trendleri neler olacak? İşte tüm merak edilenler...

7. İnşaat ve Konut Konferansı'nda geleceğin trendleri belirlendi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması sayılan bu yıl yedincisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda geleceğin konut trendleri belirlendi.

7 başlıkta yazlık konut trendleri!

Mayıs ayında ‘yazlık konut’a olan ilgi de dönemsel olarak yükselmeye başladı. Emlakjet, bu dönemde araştırma yapan alıcıların beklentilerine ışık tutan yazlık konut analizini hazırladı..

Yener Coşkun kimdir?

"Neden konut alıyoruz?", "Psikolojik ve reel temeller nelerdir?" gibi soruları Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerinde yanıtlayacak Dr. Yener Coşkun kimdir?

TDUB Eğitim Akademisi'nde konut yatırımda trendler semineri verilecek!

TDUB bünyesinde faaliyet gösteren TDUB Eğitim Akademisi, “Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerini 6 Şubat 2016 tarihinde Ağaoğlu My Office'te üyeleri için düzenliyor.

Google’daki aramalar konut kredisi taleplerini artırıyor!

Google’daki arama trendleri ile tüketicilerin kredi kullanımı arasında büyük benzerlik var. Arama motorundan satış ilanlarını araştıranların sayısı arttıkça, konut ve ihtiyaç kredisi talebinde de artış yaşanıyor.

Eva'nın ekonomide Eylül ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Eylül ayı 2015 trendleri periskop analizi 22. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içeriği şöyle;

Eva'nın ekonomide Ağustos ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Ağustos ayı 2015 trendleri periskop analizi 21. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içerikleri şu şekilde;

konut trendleri Haberi

konut trendleri

GÜNÜMÜZDE her konuda olduğu gibi konut ve inşaat sektöründe de trendler değişiyor. 

İhtiyaçlara göre şekillenen talepler , doğrultusunda tüketiciler daha seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam arıyor. Eskiden şehir merkezinde oturmak daha avantajlı ve prestijliyken, artık tüketiciler şehrin stresinden ve daha doğayla iç içe bir yaşam tercih ediyor. Bu doğrultuda günümüzde konut talepleri şehir dışına doğru kayıyor. Tüketicilerin ev sahibi değil, kendi evlerinde misafir olmak istediklerini kaydeden Endpoint Rezidans Satış Koordinatörü Kalgayhan Dönmez, konutta yükselen trendlerle ilgili şunları söyledi: "Tüketiciler artık daha seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam arıyor. Yeni trend, tüketici ev sahibi değil kendi evinde misafir olmak istiyor. Profesyonel çalışma hayatı, çalışan insanların evle uğraşacağı zamanı' azaltıyor. Bu da tüketicilerin ihtiyaçlarım değiştiriyor. Talep, 1 + 1 ve 2+1 büyük metrekareli...