02 / 06 / 2024

Konut zam şampiyonu Bahçelievler oldu

Konut zam şampiyonu Bahçelievler oldu

İstanbul Bahçelievler'deki satılık konutlarda metrekare fiyatı 1 yılda yüzde 189 yükseldi. Bahçelievler'i yıllık yüzde 182 artışla Kadıköy, yüzde 177 oranında artışla da Arnavutköy izledi.

Buğra Gökce: Kirada yüzde 25 zam sınırının kaldırılması konut krizini çözmez!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Buğra Gökce, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiralarda yüzde 25 zam sınırının kaldırılmasının konut krizini çözmeyeceğini belirtti.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde zam şoku! 2.5 milyon TL olan evin fiyatı 4 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi için merakla beklenen kura tarihi dün açıklandı. Kura tarihinin açıklanmasından hemen sonra dev zam yapılan projede fiyatlar neredeyse ikiye katlandı.

1952'de Kira Tasarısı Meclis'te! Konut kiralarına yüzde 50, dükkan kiralarına yüzde 150 zam!

1952 yılında Kira Tasarısı Meclis gündemine alınmıştır. Buna göre 1953'te konut kiralarına yüzde 50, dükkan kiralarına yüzde 150 zam gündeme gelmiş. 

Hükümetten konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı açıklaması: Devam edecek mi?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi? İşte o açıklama...

İTO açıkladı! İstanbul'da şubat ayı zam şampiyonu belli oldu...

İstanbul'da, şubat ayında fiyatı bir önceki aya oranla en çok yükselen ürün karnabahar, en çok düşen ürün ise şehirler arası otobüs bileti olduğu kaydedildi. 

Türkiye konut fiyat artışında 4 yıldır zam şampiyonu!

CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, konut fiyat artışı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve "Konut fiyat artışlarında son dört yıldır dünya birincisiyiz" dedi. İşte o rakamlar...

TÜİK açıkladı! Kasımın zam şampiyonu belli oldu...

TÜİK'in kasım ayı enflasyon rakamlarını açıklamasından sonra fiyatı en fazla artan ve düşen ürünler de belli oldu. Bu kapsamda, kasımda fiyatı en çok artan ürün yüzde 13,63'yle tereyağı iken, en düşük artış oranı da yüzde 4,96'la taze meyvelerde gerçekleşti. İşte haberin detayları...

Aralık ayı kira zammında son dakika! Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam yapılacak?

Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Yeni kira artış oranı belli oldu mu? Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam geldi? 

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

İstanbul'un Ekim ayı zam şampiyonu açıklandı: Pardösü, kazak, manto ve ceket fiyat artışında zirvede! 

İTO verilerine göre, İstanbul'da ekim ayında 242 ürünün 147’sinin perakende fiyatında yükseliş oldu. İşte o rakamlar ve fiyat artışında zirvede olan ürünler...

Evinde olmayan hemen markete koşsun. Son dönemin zam şampiyonu. Bir daha bu fiyata olmayacak

Son dönemin zam şampiyonu olan bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Ürün indirime girdi ve bir daha bu fiyata satılmasına çok zor gözle bakılıyor. Evinde biten gidip almalı.

Bir bankadan müşterilerini şaşkına döndüren hamle. Son dönemlerin zam şampiyonu hakkında şok indirim kampanyası

Son dönemlerin zam şampiyonu arasında benzin ve motorin bulunduruyor. Bir banka müşterilerini bu konuda şaşkına döndüren bir hamleye imza attı.

Temmuz ayının zam şampiyonu akaryakıt! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, temmuz ayının zam şampiyonları belli oldu. Bu kapsamda en çok fiyatı artan ürün yüzde 29,04 ile "kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağları" oldu. İşte diğer ürünler ve detayları...

Konut zam şampiyonu Bahçelievler oldu Haberi

Konut zam şampiyonu Bahçelievler oldu

İstanbul Bahçelievler'deki satılık konutlarda metrekare fiyatı 1 yılda yüzde 189 yükseldi. Bahçelievler'i yıllık yüzde 182 artışla Kadıköy, yüzde 177 oranında artışla da Arnavutköy izledi. 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde satılık konutlarda fiyatı en çok artan ilçe ortalama 666 bin TL satış fiyatıyla Kadıköy oldu.  Kadıköy'ü ortalama 395 bin TL'lik konut satış fiyatıyla Üsküdar takip etti.  Sultanbeyli ve Büyükçekmece'de ise ortalama satılık konut fiyatı 245 bin TL olarak belirlendi. Aynı dönemde İstanbul'daki kiralık konutlarda metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe yüzde 558 oranında artışla Sancaktepe oldu.  Sancaktepe'yi yüzde 135'lik artışla Bağcılar takip etti. 


Yeni...