11 / 05 / 2024

konutta aidat sorunu

konutta aidat sorunu

Ersa Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Sarısoy, “Doğru Mekanik Mühendislik çözümleri, konutlarda tüketici için sorun haline gelen yüksek aidat sorununa kesin çözüm getiriyor.”

Kredi kartı aidatlarına zam! Kredi kartı aidatları ne kadar oldu?

Kredi kartı aidatlarını yüzde 70 oranında yükselten bankalar, ücreti 1.500 TL'ye kadar çıkardığını duyurdu. Buna göre, bankalar ile vatandaşların senelerdir yaşadıkları kredi kartı aidat sorunu sürerken senede bir defa alınan kredi kartı aidatları 400 ila 1500 TL arasında değişiyor.

Artık kimse 20. katta oturmaktan, site aidatı ödemekten memnun değil! Vatandaşlardan konut sorunu yorumları!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama ve vatandaşlardan gelen tepkiler...

Apartmanlarda ve sitelerde aidat krizi! Her daire eşit aidat mı öder?

Son zamanlarda apartmanlarda ve sitelerde aidat sorunu yeniden gündeme geldi. Apartmanlarda veya sitelerde aidatlar tutarları belirlenirken hangi kriterler göz önüne alınıyor. Peki, her dairenin eşit aidat ödemesi mümkün mü? İşte detaylar...

Konutta rayiç bedel sorunu için uzman görüşü sistemi önerisi geldi! Sistem nasıl çalışmalı? 

Konutta rayiç bedel sorunu nasıl çözülecek? Sektör temsilcileri her alım-satıma ekspertiz raporu yerine, uzman görüşü sistemi önerisinde bulundu. Sistem nasıl çalışmalı?  İşte ayrıntılar...

Konut sitelerinde aidatı kim ödemeli?

Konut sitelerindeki yer alan aidat sorunu ev sahibi ve kiracılar arasında gerilime neden oluyor. Peki, konut sitelerindeki aidatı kimler ödemeli? İşte detaylar...

Sitelerde aidat sorunu!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, konsept projelerde yükselen aidatların konut tercihini etkilediğini değerlendirdi...

Konutta aidat vurgunu!

Koronavirüs salgını sebebiyle sitelerde ortak alanların kullanımı azalsa da aidatlar cep yakmaya devam ediyor. 100 metrekarelik konutun aidatı 2 bin 200 TL'ye kadar çıktı. Bazı yöneticiler aidatları ek kazanç kapısı yapıyor.

Konut stokuna önlem geliyor!

Kalkınma Planı'nda inşaat ve konut sektörü de unutulmadı. Konut sektörünün en büyük sorunu olan arzın belirli bölgelerde ve lüks konutta birikmesi sorunu çözülecek. 

Naciye Sultan Sitesi'ndeki aidat sorunu yargıya taşındı!

İstanbul Ulus'taki milyon dolarlık Naciye Sultan Sitesi'ndeki aidat sorunu yargıya taşındı. 2009'daki aidatların nerelerde harcandığı belgelenemediği için dava açıldı.

Yazlık sitelerde aidat sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yazlık sitelerde yaşanan aidat sorunu" kaleme aldı. İşte yazının detayları..

Kiracıların aidat sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "kiracıların aidat sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sefer Altıoğlu: Konutta stok sorunu var!

Mint Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, dün Anthill B Kule Kat 54'te gerçekleşen Emlakkulisi.com sektör toplantısında söz aldı. Altıoğlu sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi..

Bilirkişinin verdiği aidat sorunu raporu uygun mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu soruyu yanıtladı. İşte o haber...

konutta aidat sorunu Haberi

konutta aidat sorunu

- Ersa Mühendisliği bizlere anlatabilir misiniz?

Ersa Mühendislik olarak biz, 23 yıllık köklü geçmişimiz ile mega projelerin mekanik proje tasarımı ve danışmanlığı hizmetlerini veriyoruz. Yıllardır Hizmet ürettiğimiz inşaat sektöründe piyasa itibarını daima ön planda tuttuk. Deneyimli kadrolarımız, gelişen tüm teknolojileri takip etmemiz profesyonel çözümlerimiz ile sektörün öncü ve önde gelen şirketlerinden biriyiz. Ersa’nın deneyimleri Türkiye dışında başta Rusya, Türki Cumhuriyetler, İran, Körfez ülkeleri ve Kuzey Afrika ülkeleri olmak üzere birçok yurtdışı projenin tamamlanmasıyla uluslararası bir boyut kazanmıştır. Türkiye ofislerimiz İstanbul’da merkez ofisimiz ve Palladium ofisimiz, İzmir’ ve Ankara’da ki ofislerimizle beraber hızla gelişmeye ve büyümeye devam ediyoruz.


- Ersa Mühendislik olarak en önemli özelliklerinizden biri mekanik işlerini üstlendiğiniz projelerde sağladığınız maliyet avantajlarından bahsedebilir misiniz?

Ersa olarak yaşadığımız dünyaya ve doğaya duyarlıyız. Bu...