29 / 04 / 2024

konutta doğru fiyatlandırma

konutta doğru fiyatlandırma

Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Kurucu Ortağı Fırat Sezginsoy, gayrimenkul sektöründe kilit noktanın fiyat politikası olduğu söylüyor. Sezginsoy, satılmayacak gayrimenkul olmadığını, ancak sektörde yanlış fiyatlamanın olduğunu belirtti.

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Konutta faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektörü, krediye erişim zorluğu, yüksek faiz ve fahiş fiyatlarla yılı kapattı. Satışlardaki düşüş ve yükselen maliyetlere değinen sektör temsilcileri, “Faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor. Fonların önü açılırsa canlanma olur” dedi.

İnşaat maliyetlerinde artış hız kesmiyor! İşte son rakamlar

Enflasyon nedeniyle inşaat sektöründe maliyetlerin artışı ve doğru fiyatlandırma konusunda kafa karışıklığı yaşandığı belirtiliyor. sektör yetkililerine göre sektörün genelinde bir durgunluk söz konusu. TÜİK, inşaat, malzeme ve işçilik maliyet endekslerini açıkladı. İşte o rakamlar

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.

Konut kredisini yapılandırmak için doğru zaman mı?

Bankaların konut kredisi faiz oranları son bir senenin en düşük seviyesine indi. Peki konut kredisi yapılandırma yapmak için doğru zaman mı? Konut kredisi yapılandırma hangi durumlarda karlı oluyor?

Mert Kutlu: İnşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetiyor!

İnşaat sektörü Eylül ayında hızlı ilerleyişini devam ettirdi. Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, "İnşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetiyor ve özellikle konutta satış rekorları kırıyor" dedi

Konutta doğru fiyat satış hızını artırıyor!

İVA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnce, konutta doğru fiyatın konutları daha hızlı sattırdığını ve kendi projelerinde bu ayrıntılara önem verdiklerini söyledi..

Fiyatlandırma doğru olduğu sürece satılamayacak gayrimenkul yoktur!

Ödüllü Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, referandumun gayrimenkul piyasasına etkilerini değerlendirirken, “Gayrimenkul sektörünün durgun olduğu doğru. Fakat fiyatlandırma doğru olduğu sürece bu sektörde satılamayacak gayrimenkul yoktur” diyor.

Konutta doğru kampanyalar satışları artırıyor!

İnşaat sektöründe durgunluğu gidermek için son 7 aydan beri birbiri ardına kampanyalar düzenleniyor. Doğru kurgulanan kampanyalar, satışları ciddi oranda artırıyor.

Faruk Özlü: Türkiye yatırım için doğru tercih!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Türkiye bu güçlü yapısıyla üretmek ve ürettiğinden para kazanmak için çok ciddi bir potansiyel taşımaktadır. Bu nedenle, Türkiye yatırım yapmak için doğru tercihtir." dedi.

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir?

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir? Bir okurun sorduğu soruya yanıt veren www.emlakkulisi.com editörü Tebernüş Kireçci konuyla ilgili şunları söyledi...

Kentsel dönüşüm doğru fikir ama rezalet çıkarılmamalı!

Bakan Özhaseki: "Kentsel dönüşüm doğru bir fikir, bu kötü yapıların, çürük yapıların yıkılması doğru bir fikir ama yerine yapılacak olanın da akıllı, mantıklı, şehircilik ilkelerine uygun yapılması esas. Hızlandıralım derken bir taraftan da yeni şehir rezaletleri çıkarmamamız lazım" dedi.

Mustafa Bozbey: Her işin başının doğru planlama!

Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı REPLICATE projesi kapsamında düzenlenen AB HORIZON 2020 “Akıllı Kentler Çalıştayı” başladı. Çalıştayda açılış konuşması yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her işin başının doğru planlama olduğuna dikkat çekti.

konutta doğru fiyatlandırma Haberi

konutta doğru fiyatlandırma

Gayrimenkul projesi geliştiren inşaat şirketlerinin satış ve pazarlama süreçlerinin yönetimini üstlenen Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Kurucu Ortağı Fırat Sezginsoy, projelerin  doğru lokasyonda ve hedef kitlenin ihtiyaçlarına uygun yapılması gerektiğini belirtiyor. Sezginsoy, kilit faktörün ise fiyat politikası olduğunun altını çiziyor.


Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Kurucu Ortağı Fırat Sezginsoy, satılmayacak gayrimenkul olmadığını, ancak sektörde yanlış fiyatlamanın sıklıkla görüldüğünü kaydediyor. Sezginsoy, doğru lokasyonda, doğru hedef kitleye göre yapılmış, fiyatı doğru konulmuş her dairenin satışının mümkün olduğunu belirtiyor. Son dönemde üretilmeye başlayan 1+1 dairelerin bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Sezginsoy, alım gücü açısından daha fazla kişiye hitap etmesi ve geliştiriciler açısından satışının nispeten kolay olması nedeniyle bu tip dairelerin üretildiğini, ancak bazı projelerde 1+1’lerin yanıltıcı olabildiğini söylüyor.


Yatırım yaparken dikkat!

Sezginsoy, konut sahibi olmak isteyen kesimlere...