01 / 07 / 2024

konutta düşük taksit dönemi

konutta düşük taksit dönemi

Firmalar 2018'in ilk kampanyasına vade farksız satış süresini 84 aya çıkararak taksitlerin 2 bin liraya düşmesine yol açtı. Böylelikle vade sonunda tüketicinin cebinde 170 bin lira kalıyor. 

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

Renault Megane Sedan'da düşük faiz fırsatı! 7 bin TL taksitle Megane Sedan sahibi olun! 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Renault Megane Sedan'da düşük faiz fırsatı başladı. Bu kapsamda aylık 6.999 TL taksit ve 2,49 faizle Megane sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Renault Megane Sedan fiyatları ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

İhtiyaç kredisi için en düşük faiz ve taksit hangi bankada?

Banka müşterilerine banka şubelerinden doğrudan başvuruda bulunmasının yanı sıra mobil bankacılık işlemleri ve internet bankacılığı üzerinde de başvuru yapılabiliyor. İhtiyaç kredisi için en düşük faiz ve taksit hangi bankada? İşte tüm merak edilenler...

Düşük faiz konutta stok eritti!

Haziran-Ağustos döneminde kamu bankalarının konut alımını teşvik eden düşük vade oranlarıyla verdikleri krediler konut satışlarını artırdı ve mevcut stokların erimesini sağladı.

Sıfır konutta düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır?

Kamu bankaları 4 yeni kredi paketini hayata geçirdi. Pakette en çok merak edilen konut kredisi faizleri oldu. Peki sıfır konutta düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır? İşte konut kredisi hesaplama...

Düşük faizli kampanya konutta tarihi rekorlar getirdi!

Kamu bankalarının düşük oranlı destek kredisi başta olmak üzere sektörel kampanyalar ve normalleşme adımları konut satışlarında rekorları da beraberinde getirdi.

Konutta düşük faiz rekorla etkisini gösterdi!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, “Düşük konut faizi etkisini gösterdi, konut satışında rekor geldi” dedi. Erkurtoğlu, konut satışlarına ilişkin konuştu. 

Konutta düşük faiz coşkusu!

Konut satışları nisan ve mayıs aylarında koronavirüs etkisiyle ciddi düşüş kaydetti. 1 Haziran’da kamu bankaları konut kredi faizini tarihin en düşük seviyesine düşürünce konutta veriler değişti.

En düşük konut kredisi hangi bankada 2020? 

Konut kredisi faizleri 2020’de de hız kesmeden düşmeye devam ediyor. Sıfır konutta da ikinci el konutta da faiz oranları düştü. En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? 

Konut kredisi faizleri son 1.5 yılın en düşük seviyesinde!

Dengelenme sürecinin olumlu yansımaları ve Merkez Bankası’nın hamleleri ile kredi kanallarını açıldı. Konutta kredi faizleri 1.5 yıl sonra yüzde 13’ün altına indi. Ticari kredide ise faizi yüzde 12.87 ile 3 yılın en düşük oranını gördü...

Konutta faiz düştü, zamma dikkat!

Emlak uzmanları, hem konut alıcısında hem de konut üreticisinde heyecan oluşturan konutta düşük vade farkı kampanyasında vatandaşı uyarıyor. Bazı firmaların düşen faiz farklarını zam olarak yansıtabileceği belirtiliyor..

Resim İstanbul Nefes'te 2 bin 500 lira peşinde düşük taksit imkanı!

Aydos Ormanı ve muhteşem gölet peyzajına en hakim blokların bulunduğu Nefes etabında doğayla iç içe bir yaşam sürmek mümkün. Projede 2 bin 500 lira peşinat verildikten sonra düşük taksit ödemeleri yapılıyor.

Resim İstanbul'da düşük taksitlerle ev sahibi olunuyor!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul Orman'da firma bünyesinde finansman imkanı, teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50'si şimdi yüzde 50'si teslimde ödeme seçenekleri sunuluyor.

konutta düşük taksit dönemi Haberi

konutta düşük taksit dönemi

Karar Gazetesi'nden Hamide Hangül'ün haberine göre; 1+1 daire fiyatlarının 248 bin liradan başladığı faizsiz satışlar 31 Mart’a kadar devam edecek. Konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1’in üzerine çıkmaya başlaması kredili satışlara adeta sert fren yaptırdı.


Firmaların faizsiz satışlarda vadeleri 84 aya kadar uzatması emlak sektörünü canlandırdı. Örneğin, 300 bin TL banka kredisi kullanıldığında, 84 ay boyunca aylık 5 bin 600 TL ödenmesi gerekirken, söz konusu kampanya ile taksit tutarları 3 bin 500 liraya düşüyor.


Firmaların 31 Mart 2018’e kadar sürdürecekleri kampanyalı konutlar, Pendik, Eyüp, Beylikdüzü ve Maslak’ta yoğunlaşırken, 1+1 daireler 248 bin liradan başlıyor. İşte konut geliştirici şirketlerin kampanyalı projeleri: İnsay Yapı’nın katıldığı kampanya kapsamında, Ondörtüç Pendik projesinde yüzde 10 peşin, 84 ay vade ve sıfır faizle ev almak...