30 / 04 / 2024

konutta satış teknikleri

konutta satış teknikleri

Emlakkulisi.com’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının üçüncüsü 27 Şubat'ta yapılacak. Buluşmada Kriz ve Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama konusu konuşulacak...

Hisseli konutu olanlar aman dikkat! Satış ya da dava yoluna gidebilirsiniz!

Hisseli konutta satış kararının nasıl alındığı, hissenin tek başına satılıp satılamayacağı sık sık araştırılıyor. Peki hisseli konutta pay satışı nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Uzun zaman sonra bir ilk: Konutta satış zorlaştı, kiralar düştü!

Türkiye'de konut ve kira fiyatları son iki sende uçuşa geçti. Ancak son dönemde kira fiyatlarında bir ilk yaşandı. Bu kez kiralar için artış değil düşüş haberi geldi.

Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Ekonomimcom köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Konutta ikinci el satış yoktur devir vardır!

Konutta ikinci el satış işlemleri; satış olarak mı, devir olarak mı nitelendirilmeli? Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Alaattin Aktaş bugünkü köşe yazısında bu sorunun cevabını kaleme aldı.

Konutta stok bitti, ilanların yüzde 70'i satıldı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, “Haziran'da 190 bin konut satıldı 100 bini kredi ile alındı, Temmuz'da ise 230 bin konut satıldı 130 bini kredi ile alındı" dedi ve konutta stokların bittiğini, ilanların yüzde 70'inin gittiğini belirtti...

Konutta satışlar arttı, yeni projeler için düğmeye basıldı!

Konut kredi faizlerindeki düşüşle beraber bekleyen vatandaş alıma geçti. Konut piyasası hareketlenince başlayınca şantiyeler de hızlandı. Sektör temsilcileri, 2021'in yeni projelerin yılı olacağını belirtirken, inşaat sektöründe vites artırıldığını dile getirdi...

Konutta satışlar arttı, stoklar eridi!

Düşük faizli kredi kampanyaları, konutta satışlarla birlikte stok erimesine de hız kazandırdı. Bu yılın sonuna kadar mevcut stokun tüketileceği görüşünde olan sektör temsilcileri, artan talep paralelinde yeni konut projeleri için de harekete geçildiğine dikkat çekiyor. 

Konutta faiz indirimiyle satışlar 1 milyonu aşabilir!

Kamu bankalarının açıkladığı 4 yeni kredi paketiyle birlikte gözler bir kez daha konut satışlarına çevrildi. Sektör temsilcileri, faiz indirimi 'eşsiz fırsat' olarak değerlendiriyor ve bu paketle konutta ertelenen taleplerin satışa döneceğini belirtiyor.

2. el konutta satışlar artacak!

Konut uzmanı Rodi Kayım'a göre, son dönemlerde yatırım amaçlı konut satın almaktan çok oturmak için konut alanların sayısının fazla oluşu ikinci el konut satışlarını artırdı.

Enerji Kimlik Belgesi konutta satış ve kiralamayı kolaylaştırıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özhan Yurtseven, binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne göre 1 Ocak 2011 tarihi itibari ile tüm binalarda Enerji Kimlik Belgesi çıkarılmasının zorunlu hale geldiğini hatırlattı.

4 maddede satın alınan konutta müteahhidin sorumluluğu!

Avukat Kadir Kurtuluş, Emlakkulisi.com okurları için "satın alınan konutta müteahhidin sorumluluğu" konusunu kaleme aldı. İşte Kurtuluş'un o yazısı...

Altan Elmas: Konutta ertelenen talep satışa dönecek!

KONUTDER Başkanı ve SUR YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konutta ertelenen taleplerin satışa döneceğini ve tüketicilerin kazançlı çıkacağını söyledi.

Konutta Değişen Şartlar ve Alternatif Satış Kanalları Eğitimi 31 Ocak'ta!

GYODER Akademi  Konutta Değişen Şartlar ve Alternatif Satış Kanalları Eğitimi 31 Ocak'ta Aremas'tan Vedat Arslan tarafından verilecek...

konutta satış teknikleri Haberi

konutta satış teknikleri

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının üçüncüsü gerçekleşiyor. Emlakkulisi.com’un ev sahipliğinde yapılacak büyük buluşmada "Kriz ve Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama" konusu irdelenerek yatırımcıların gayrimenkul piyasasına yaklaşımı hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak. Google Türkiye Pazarlama ekibi '' Kriz ve Durgunluk döneminde Google Reklamları nasıl kullanılır'' konusunda sorularınızı yanıtlayacak.


Sektörün önde gelen şirketlerinin katılacağı toplantıda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız…


Tarih:27 Şubat Perşembe

Yer:Anthill B Kule Kat:54

Program:09:00 –09:30 Kayıt

              09:30-10:00 Coffee Break

             10:00-12:30 Toplantı

Not: İsteyen misafirlerimiz öğle yemeğine kalabilir. Yemek Saat:12:30'da.

Araçla gelen misafirler otoparka araçlarını park edebilirler…

LCV için SCC İletişim’i arayabilirsiniz. T: 0212 231 54...