03 / 05 / 2024

Konutta yeni gözde kayabaşı

Konutta yeni gözde kayabaşı

TOKİ başlattığı konut hamlesiyle yatırımcıların gözdesi haline gelen Kayabaşı'nda 5 yıl öncesine kadar orta ve alt gelir grubuna hitap eden daireler şimdi Emlak Konut GYO güvencesi ve markalı şirketlerin imzasıyla inşa edilip satılıyor.

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Konutta yeni gözde Batı Karadeniz oldu! Zonguldak-Bartın konut fiyat artışında zirvede! 

Pandemiden beri konut fiyat artışlarında zirveden düşmeyen Muğla ve Antalya bölgeleri, 6 Şubat depreminden sonra zirveyi Trakya’ya bırakmıştı. Karadeniz gazının karaya ulaşmasıyla Batı Karadeniz zirveye yerleşti. 

Borsa İstanbul yeni güne yükselişle başladı!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni güne yüzde 0,26 yükselişle 5.200,23 puandan başladı.

Borsa yeni güne yükselişle başladı!

Borsa yeni güne yükselişle başladı. Açıklanan detaylara göre Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,92 artışla 5.277,70 puandan başladı.

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

Peugeot Expert Van, Combi Van ve Traveller fiyatları bu ay ne kadar? Ticaride gözde! 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Peugeot Expert modelleri, yeni yılın ilk ayına özel yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışta. Peki Peugeot Expert Van, Combi Van ve Traveller fiyatları bu ay ne kadar? Ticaride gözde! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Konutta yeni KDV sistemi fiyat avantajı sağlayacak mı?

Hayallerindeki konuta kavuşmak isteyenlerin yüzünü güldüren konutta yeni KDV sistemi fiyat avantajı sağlayacak mı? İşte detaylar...

Konutta yeni KDV sistemiyle neler değişecek?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründe şimdi de KDV gündemde. Peki konutta yeni KDV sistemiyle neler değişecek?

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Gözde Grubu, İzmir Çiğli'de 291 yeni konut inşa edecek. Proje 96 milyon 906 bin 993 TL'ye mal olacak.

Konutta yeni gözde kayabaşı Haberi

Konutta yeni gözde kayabaşı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) başlattığı konut hamlesiyle yatırımcıların gözdesi haline gelen Kayabaşı'nda 5 yıl öncesine kadar orta ve alt gelir grubuna hitap eden daireler şimdi Emlak Konut GYO güvencesi ve markalı şirketlerin imzasıyla inşa edilip satılıyor. 


6 yılda nüfusu 300 bini aşan bölgede ard arda satışa çıkan projelerdeki konutların kısa sürede tükenmesinde, Kayabaşı'nın gelecek vaat etmesi kadar Emlak Konut GYO'nun da rolü bulunuyor. 


DEĞERİNE DEĞER KATIYOR 

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesi beklentisiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı'nın, Sağlık Kent ve Bioistanbul, Şehir Meydanı, botanik park gibi dev projelere ev sahipliği yapacağını söyledi. 370 dönümlük şehir parkının 270 dönümünün kamuya terk edildiğini kaydeden Kurum, "Kayabaşı bölgesinde sağlıklı yaşam imkânları sunacağız. İstanbul'un en büyük ihtisas hastaneleri, 60...