30 / 04 / 2024

konya 300 kişilik öğrenci yurdu

konya 300 kişilik öğrenci yurdu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca "Konya Ovası Projesi" kapsamında Kulu ilçesinde inşa edilen 300 kişilik yurt tamamlandı. Yurt Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Bakanlık Konya'da 300 kişilik öğrenci yurdu inşa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öğrencilerin barınma sorunlarına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Konya ilinde yapılan 300 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün yapımını tamamladı.

İşte ŞOK’a gelen yeni indirimler! Katlanır bisiklet 3.300 TL, oyun bilgisayarı 15.200 TL, çift kişilik pike 169 TL...

ŞOK’un 20 Mayıs’ özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, ŞOK’ta katlanır bisiklet 3.300 TL’ye, oyun bilgisayarı 15.200 TL’ye, çift kişilik pike 169 TL’ye düşecek. İşte ŞOK 20 Mayıs Cumartesi günü fiyat listesi...

Trabzon'da 2 bin 300 kişilik yurt binaları açılacak!

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl içinde Beşikdüzü'nde 500 kapasiteli, bir kaç yıl içinde de merkezde ve Arsin'de toplamda 2 bin 300 kişilik yurt binaları açacaklarını söyledi.

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

KYK'dan Manisa Alaşehir'e 300 kişilik yurt!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Manisa Alaşehir'e 300 kişilik yurt inşa edecek. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yurdun Alaşehir ilçesi ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Fuzulev, 2017'de 300 kişilik istihdam sağlayacak!

Fuzulev, Antalya'da düzenlediği toplantıda 2017 yılı hedeflerini açıklayarak, yıl sonunda 300 kişiyi istihdam edeceklerini belirtti.

Sungurlu'da 300 kişilik öğrenci yurdunun temeli atıldı!

Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde Gençlik ve spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yapılan 300 kişilik öğrenci yurdunun temeli atıldı.

Kahramanmaraş Afşin'e 2 bin kişilik külliye yapılacak!

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ilçe merkezine 3 bin 300 metrekare alana 2000 kişilik yeni camii ve külliye yapılacağını söyledi. Külliyenin yapımı 2 yıl sürecek, 2018 yılı itibarı ile bitmiş olacak.

TOKİ Balıkesir Ayvalık 300 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Balıkesir Ayvalık 300 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Bursa Kaplıkaya Huzurevi'ne 300 kişilik sosyal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaplıkaya Huzurevi bahçesinde projelendirilen 300 kişilik sosyal tesis hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açılışı yapılan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu.

TOKİ Balıkesir Ayvalık'ta 300 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Balıkesir Ayvalık 300 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 5 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kilis İHL 300 kişilik öğrenci pansiyonu ne zaman açılacak?

Sevgili, Kilis İmam Hatip Lisesi 300 kişilik, yemekhaneli öğrenci pansiyonu inşaatını gezdi. İ mam Hatip Lisesi 300 kişilik yemekhaneli öğrenci pansiyonun 2016-2017 eğitim döneminde hizmete açılması bekleniyor.

Amasya Taşova'ya 350 kişilik yurt yapılıyor!

Taşovalı iş adamlarından Torunlar Grup sahibi Bedir Torun, ilçeye 350 kişilik kız-erkek öğrenci yurdu yapıyor. Çalışmaları bizzat takip eden Ömer Torun, Yüklenici firma Yılmaz İnşaat, tüm ekipleri ile çalışmalara başladığını dile getirdi.

Isparta'ya 5 bin kişilik yurt inşa edilecek!

İl özel İdaresi arazisine yapılacak 5 bin kişilik öğrenci yurdu ile ilgili merak edilenler dün yapılan meclis oturumunda ortaya çıktı.

konya 300 kişilik öğrenci yurdu Haberi

konya 300 kişilik öğrenci yurdu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Konya'nın Kulu ilçesine yaptırılan 300 kişilik öğrenci yurdu, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne teslim edildi.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında Kemaliye Mahallesi'nde inşa edilen yurt kampüsü tamamlandı.


Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne teslim edilen yurt, Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerine konforlu barınma imkanı sağlayacak. 


Toplam 13 bin 981 metrekare kapalı alana sahip yurt inşaatı, 13 milyon 711 bin liraya mal oldu. Yurt kampüsünde 6 katlı 2 yurt bloku, birer sosyal tesis, su sarnıcı ve nizamiye binası bulunuyor.


Her odasında banyo ile çalışma masası, giysi dolabı ve buzdolabı yeri bulunan bloklarda, okuma ve etüt, çamaşır yıkama-kurutma ile televizyon odaları, mescit, yemekhane, kafeterya ile çok amaçlı salon yer alıyor.


Yurt kampüsü,...