24 / 07 / 2024

Konya 4 ilçenin yolu

Konya 4 ilçenin yolu

Konya Bozkır, Hadim, Taşkent ve Ermenek hattını kapsayan yolda yürütülen çalışmalar son hız devam ediyor. Bir şantiye alanına dönen yolların etrafı dev büzlerle çevrilmiş durumda.

İstanbul'da konut yatırımı yapacaklar dikkat: Kentsel dönüşümle bu 4 ilçe değerlenebilir!

Gayrimenkul yatırımcıları alım yaptıklarında en çok kazandıracak bölgeleri araştırıyor. Girişimci Broker ve gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, kentsel dönüşüm için 4 ilçeye dikkat çekti ve mahalle mahalle açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

İstanbullular dikkat! İstanbul'un en kirli 4 ilçesi belli oldu!

Kış aylarının gelmesi ile birlikte İstanbul'da hava kirliliğinin arttığını belirten uzmanlar İstanbul'un en kirli 4 ilçesini açıkladı.

Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil olmak üzere 4 il için fırtına uyarısı...

Meteoroloji, İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı, sağanak ve fırtına ile ilglii açıklama yaptı. İstanbul Valiliği de vatandaşlara, fırtına nedeni ile ulaşımda aksama, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

AFAD tek tek açıkladı: İstanbul depremi için en fazla riskli 15 ilçe belli oldu! Buralarda oturanlara büyük şok! 

AFAD, beklenen büyük İstanbul depreminde en fazla riskli olan 15 ilçeyi tek tek açıkladı. İşte o 15 ilçenin listesi...

İstanbul'un 4 ilçesinde kentsel dönüşüm için gaza basıldı!  Riskli binalar tek tek yıkılıyor

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz devam ederken, eski yapıların ağırlıklı olduğu 4 ilçe için çalışmalar hızlandırıldı. 

GİB yabancılara ikamet izni kapalı olan ilçeleri açıkladı! Hangi ilçeler yabancılara kapandı 10 soruda tüm detaylarıyla

Bir milyondan fazla göçmenin ikamet ettiği İstanbul'da "39 ilçenin yabancıların ikamet izinlerine kapatıldığı" iddiası gündeme bomba gibi düştü. Konuya ilişkin Göç İdaresi Başkanlığı (GİB)'ndan açıklama geldi. İşte detaylar...

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

TOKİ'den İstanbullulara son dakika Haziran ve Temmuz 2023 müjdesi! Tam 4 ilçeye 2 bin 322 yeni konut geliyor! 

TOKİ'den İstanbullulara son dakika Haziran ve Temmuz 2023 müjdesi... Tam 4 ilçeye 2 bin 322 yeni konut geliyor... Hemen bakın...

İstanbul’la ilgili son dakika gelişmesi! Üç ilçe o bölgeye taşınıyor!

Deprem nedeniyle oluşturulacak Ulusal Risk Kalkanı projesinin toplantısı sonrası önemli açıklamalar geldi. Buna göre İstanbul’da 3 ilçenin taşınabileceği belirtilirken, yeni yerleşim yerlerinin nerede olacağı da belirlendi.

Türkiye genelinde kiralık konut stoku yüzde 30 eridi: İşte en çok göç alan 4 il!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada  Türkiye genelinde kiralık konut stokunun yüzde 30 eridiğini söyleyerek, en çok göç alan 4 ili de açıkladı. İşte detaylar...

Konya 4 ilçenin yolu Haberi

Konya 4 ilçenin yolu

Konya'da çift şeride çıkarılan yollarda alt yapı ve asfaltlamanın önemli bir bölümü tamamlandı


Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde, Lütfi Elvan’ın da Ulaştırma Bakanlığı döneminde Bozkır, Hadim, Taşkent ve Ermenek’i kapsayan yol çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Çift şeride çıkarılan yollarda alt yapı ve asfaltlamanın önemli bir bölümü tamamlandı. Önemli bir güzergah olan Ermenek yolunun tamamlanmasının ardından, Alanya’ya geçiş noktasında da büyük bir yük hafifletilecek. Özellikle Kuşyuvası tünelinin tamamlanması ile Konya-Alanya arası 1,5 saate düşmüş olacak. Yine Bozkır, Hadim ve Taşkent’e geçişlerde de önemli bir saat avantajı sağlanacak.


VATANDAŞLAR DUA EDİYOR


Yolu sürekli kullanan Ermenek, Taşkent, Hadim ve Bozkırlı vatandaşlar ise hizmetten dolayı Davutoğlu’na teşekkür ediyor. Vatandaşlar, “Bu yol çok kötü vaziyette idi. Sayın Ahmet Davutoğlu ve Sayın Lütfi Elvan’ın büyük gayretleri sonrasında...