17 / 05 / 2024

konya 49 yeni yatırım

konya 49 yeni yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen, "Temel Atma, Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Töreni"nde 219 milyon liralık yatırımın müjdesini verdi.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında İstanbul'daki Altunizade-Bahçelievler ile Konya stadyum şehir hastanesi raylı sisteminin bakanlık tarafından yapılacağını duyurdu.

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da 49 adet arsa ve arazi satılıyor! 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkul fırsatı!

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da yer alan toplam 49 adet arsa ve arazi 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 49,25 zam! İşte zam sonrası kalem kalem yeni kök maaşlar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının bu yılın Ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e çıkartıldığını açıkladı. Peki yüzde 49,25'lik artış sonrası yeni kök maaşlar ne kadar oldu?

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

 Migros'ta yeni hafta indirimi! Kızartma tenceresi 269,90 TL’ye, yağmurluk 69,90 TL’ye, 5’li havlu seti 49,90 TL’ye indi

Migros, yeni haftaya büyük indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, kızartma tenceresi 269,90 TL’ye, yağmurluk 69,90 TL’ye, 5’li havlu seti 49,90 TL’ye düştü. İşte 30 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

TOKİ Konya'daki 3 yeni projesi için start verdi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya'daki üç yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projelerinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya'ya 292 konutluk 3 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da toplam 292 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ Konya projeleri ile ilgili detaylar...

Konya'daki 5 büyüklüğündeki depremin ardından yeni tehlike: Uzmanlar uyardı!

Uzmanlar, Konya depremi sonrası Konya Ovası'nı sınırlayan fayların kayma hızının çok düşük olduğunu belirtip yeni bir tehlikeye karşı uyardı. 

Dacia Jogger, 150 bin TL'ye 1.49 faizle! Yeni Jogger fiyatları kaç TL? 23 Mart 2023 fiyat listesi

Dacia Yeni Jogger'da Mart'a özel 150 bin TL'ye 12 ay yüzde 1.49 faiz fırsatı resmen başladı. Peki Yeni Jogger fiyatları kaç TL? İşte 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Dacia Sandero'da 150 bin liraya yüzde 1.49 faiz kampanyası! Yeni Sandero bu ay kaç TL? 8 Mart 2023 fiyat listesi...

Dacia Yeni Sandero'da, Mart ayına özel 150 bin TL'ye 12 ay yüzde 1.49 faiz fırsatı başladı. Peki Dacia Yeni Sandero Mart fiyatları açıklandı mı? En ucuz Yeni Sandero Mart fiyatı ne kadar? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi...

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor... Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projeleri detayları...

konya 49 yeni yatırım Haberi

konya 49 yeni yatırım

Bir dizi programa katılmak üzere Konya'ya gelen Bakan Eroğlu, Akşehir ilçesindeki Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen, "Temel Atma, Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Töreni"nde, geçmişten buyana Konya sevdalısı olduğunu bildirdi.


Konya'ya büyük yatırımların yapıldığını anlatan Eroğlu, yüz yıllık rüya olan Konya Ovası Projesi'nin (KOP) Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün tozlu raflarında yıllardan beri beklediğini, her hükümeti bitirme sözünü vermesine rağmen bunun gerçekleştirilmediğini aktardı.


Eroğlu, göreve geldiklerinde bu projenin raftan indirildiğini belirterek, "Bütün projeleri yanlış, baraj ve tünel yanlış. 50 yıl da anca açılırdı. Projeyi yeniledik, en önemli adımı olan Bağbaşı ve Mavi Tüneli yıldırım hızıyla açtık. Şimdi Bozkır Barajı yapılıyor. Akdeniz'e boşa akan 444 milyon metreküp su Konya Ovası'na akmaya başladı." diye konuştu.


Türkiye'nin en uzun suni nehrini KOP...