01 / 05 / 2024

Konya Beyaz Yaka Evlerinde 120 bin TLden başlayan fiyatlar

Konya Beyaz Yaka Evlerinde 120 bin TLden başlayan fiyatlar

42034 Yapı Tasarım tarafından Konya Meram'da inşa edilen Beyaz Yaka Evleri'nde konut fiyatları 120 bin TL'den başlıyor...

Salgın döneminde kırsal yaşamı tercih edenler şehre dönüş trendinde!

Koronavirüs salgını sırasında büyük kentlerden küçük yerleşim birimlerine göç eden beyaz yaka çalışanlar geri dönüyor. Fakat şehir hayatına geri dönmek isteyen ABD’li beyaz yakalılar, birçok ülkedekine benzer bir şekilde yeni bir şokla karşılaşıyor: Konut fiyatları...

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

Konya Meram'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Konya 7. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya İli Meram İlçesi Yaka Mahallesi, 17695 ada, 10 parsel numaralı, 3 bin 24 metrekarelik yüzölçümlü arsayı 14 milyon 336 bin 135 TL'ye icradan satıyor...

Gaziosmanpaşa beyaz yakalıların gözdesi oldu!

İstanbul’da kentsel dönüşümün son sürat devam ettiği ilçe Gaziosmanpaşa, bölgenin sosyo-kültürel dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan araştırmaya göre, Gaziosmanpaşa beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitle için cazibe yaratıyor.

Konya Meram'da 5 milyon TL'ye satılık gayrimemkul!

Konya İli Meram Belediyesi, Yaka Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İmar planında Akaryakıt İstasyonu Ticaret ve LPG Tesisi olarak belirlenen gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Konya Can Yaka Konutları'nın daire tanıtımı yapıldı!

1986 yılından beri Konya'ya hizmet veren Can inşaat, önemli bir projeye daha imza atıyor. Meram'da yapımı devam eden Can Yaka Konutları'nın örnek daire tanıtımı yapılırken, konuklara cağ kebabı ikram edildi.

Ali Şevval Grup'tan Konya'ya Yaka Marina!

Yatırımlarına Yaka Marina'yı ekleyen Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, yeni bir yüzle Konyalılara hizmet vereceklerini söyleyerek, Konya'da düğün salonu açığını önemli ölçüde kapattıklarını belirtti.

Konya Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu yenilendi!

Farklı mimarisiyle dikkatleri çeken Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu'nın lansman toplantısı yapıldı. Bayram Ali Yılmaz, “Konyalılar'ı nezih bir mekanda ağırlayacağız” dedi

Can İnşaat, Yaka Konutları'nı hayata geçirecek!

Yaptığı projeler İle tercih edilen firma olmayı başaranlardan Konya Meram bölgesinde söz sahibi olan Can İnşaat Meram Yaka'da yapımına başladıkları Yaka Konutları ile de adından söz ettirecek.

Can Yaka Konutları teslim tarihi!

Toplam 53 adet daireden meydana gelen Can Yaka Konutları projesi Konya'da yükseliyor. Can Yaka Konutları teslim tarihi 2016 olarak belirlendi.

Tüyap Konya Ev Elektroniği Beyaz Eşya Fuarı 24 Mayıs'a kadar devam ediyor!

TÜYAP Konya Fuarcılık,Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile Ev Elektroniği, Aydınlatma ve Beyaz Eşya Fuarı 21-24 Mayıs 2015 tarihlerinde Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Konya Cihanbeyli Kent Park ihalesi Mayıs'ta!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Kent Park projesinin en yakın zamanda Karşıyaka Mahallesi Gölet mevkiinde hayata geçeceği belirtildi.

Can Yaka Konutları fiyat bilgisi!

Can Yaka Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Konya İl' inde yükseliyor. İşte Can Yaka Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor...

Konya Beyaz Yaka Evlerinde 120 bin TLden başlayan fiyatlar Haberi

Konya Beyaz Yaka Evlerinde 120 bin TLden başlayan fiyatlar

Konya Meram'da 42034 Yapı Tasarım LTD.ŞTİ tarafından hayata geçirilen proje 6 alt dubleks, 2+1 ve 12 üst dubleks 1+1, 2 iş yerinden oluşuyor. Projede yer alan orta daireler 92 metrekare, köşe daireler ise 112 metrekare olarak tasarlandı. 


Ofis ve mağaza olarak kullanılabilecek iş yerlerinin metrekareleri ise 210 metrekare büyüklüğünde. 


Teslimine 8 ay kalan projede 120 ile 150 bin TL arasında değişen konutların kira bedelleri ise 800 ile 950 TL aralında bulunuyor. 


1+1 ve 2+1 möbleli dairelerden oluşan proje lokasyon olarak çevre yolundan Meram'a geçiş için açılmış olan Fatih Caddesi'nin Yaka bölgesinde Aziz Mahmut Hüdai Caddesi üzerinde Tıp Fakültesi istikametinde yer alıyor. 


Beya Yaka Evleri'nde merkezi zeminden ısıtma sistemi, merkezi sıcak su, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, salon oturma grubu, uydu, karasal, kablo...