02 / 05 / 2024

konya Bozkır Barajı bölgesi taşınıyor mu

konya Bozkır Barajı bölgesi taşınıyor mu

Bozkır Barajı yapımından etkilenen ailelerin belirlenecek yeni yerleşim alanına nakilleri, hak sahiplikleri ve borçlandırılmalarına ilişkin usul ve esaslar hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Konya'da yüzde 10 indirimli kerpiç ev satılacak!

Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Ürünlü'de yer alan kerpiç evi satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi 11 soruda tüm ayrıntılarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Bozkır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Bozkır'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Bozkır sosyal konut projesi...

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ali Gültepe ve Yavuz Gültepe ortaklığında kuruldu.

Melco İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melco İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Lütfü Melih Bozkır tarafından kuruldu.

Konya'da 8 derslikli okul inşa edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi hayırsever Osman Yaren yardımıyla Bozkır'da 8 derslikli okul inşa etti. Yapımı tamamlanan okul kısa zaman içerisinde eğitim hayatına kazandırılacak.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Konya'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Çayır Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 625 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

BİMDER, İdlib'de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib kentinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor.

TOKİ Konya'da Tarımköy projesi başlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Bozkır ilçemizin Hisarlık Mahallesi'nde 36 bin metrekare büyüklüğündeki alanda Tarımköy projemizi TOKİ Başkanlığımızca hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

konya Bozkır Barajı bölgesi taşınıyor mu Haberi

konya Bozkır Barajı bölgesi taşınıyor mu

Bozkır Barajı yapımından etkilenen ailelerin belirlenecek yeni yerleşim alanına nakilleri, hak sahiplikleri ve borçlandırılmalarına ilişkin usul ve esaslar hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için