03 / 05 / 2024

konya Bozkır Barajında yaşayan aileler

konya Bozkır Barajında yaşayan aileler

Bozkır Barajı yapımından etkilenen ailelerin belirlenecek yeni yerleşim alanına nakilleri, hak sahiplikleri ve borçlandırılmalarına ilişkin usul ve esaslar hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi 11 soruda tüm ayrıntılarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Bozkır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Bozkır'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Bozkır sosyal konut projesi...

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ali Gültepe ve Yavuz Gültepe ortaklığında kuruldu.

Yusufeli Barajı'nda geri sayım başladı!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde 6,5 yıldır inşaatı devam eden 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı’nda son metreküp beton dökme işlemi gerçekleşti.

Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı!

Türkiye'nin ikinci büyük sulama projesi olan Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı...

Kamunun konut sektörü yatırımlarında 'aslan payı' afet konutlarının!

Kamuda bu yıl konut sektöründe 95 proje için 454 milyon 944 bin liralık yatırım yapılması planlanıyor. Kamunun konut sektörü yatırımlarında "aslan payı" afet konutlarının oldu.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yusufeli Barajı'nda gövde yüksekliği 139 metreye ulaştı!

Artvin'de Çoruh Nehri üzerinde yapımı sürdürülen Yusufeli Barajı'nda gövde yüksekliği 139 metreye ulaştı.

Silvan Barajı'nda fiziki gerçekleşme yüzde 60'a ulaştı!

Güneydoğu Anadolu Projesi kapsamında, Atatürk Barajı'ndan sonra Türkiye'nin ikinci büyük sulama barajı olma özelliğini taşıyacak olan Silvan Barajı'nda fiziki gerçekleşme yüzde 60'a ulaştı!

Yusufeli Barajı'nda 112 metre yüksekliğe ulaşıldı!

Türkiye'nin kendi öz kaynakları ile tamamı Türk mühendisleri tarafından inşa edilen Yusufeli Barajı'nda, 112 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

İstanbul'da ev yatırımında geri dönüş süresi uzadı!

İstanbul'da gayrimenkul yatırımında geri dönüş süreleri uzadı. Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, İstanbul'da ortalama geri dönüş sürelerinin 22 yıl olduğunu ifade etti.

İsrail saldırılarında 500 konut zarar gördü!

Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanı Hasayine, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği son hava saldırılarında 30 konutun tamamen yıkıldığını ve 500 konutun da zarar gördüğünü söyledi.

Arazi yatırımında vade ne olmalı?

Arazi yatırımı uzun vadeli bir yatırım mıdır? Arazi yatırımında vade ne olmalı? Arazi yatırımı karlı mıdır? Remax 7tepe arazi yatırım uzmanı Mert Başaran tüm soruları yanıtladı... 

konya Bozkır Barajında yaşayan aileler Haberi

konya Bozkır Barajında yaşayan aileler

Bozkır Barajı yapımından etkilenen ailelerin belirlenecek yeni yerleşim alanına nakilleri, hak sahiplikleri ve borçlandırılmalarına ilişkin usul ve esaslar hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için