19 / 05 / 2024

Konya İkinci Organize Sanayi Bölgesi

Konya İkinci Organize Sanayi Bölgesi

1998 yılında Erksan Yapı ve Yatırım A.Ş. ile temelleri atılan Erkanlı Şirketler Grubu; bugün gayrimenkul, çevre teknolojileri ve atık yönetimi, kimya, madencilik sektörlerinde faaliyet gösteren entegre bir kuruluş...

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.

Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS) ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak.

Konya OSB'de 143 parselin tahsisi tamamlandı!

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin 5. Kısım Genişleme Alanı'nda 143 parselin tahsisi tamamlandı. Bölgede 2020 sonuna kadar 300 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

Konya OSB'de 5 yılda 109 fabrika açıldı!

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, "Tahsise açtığımız organize sanayi bölgesindeki 4'üncü ve 5'inci kısım genişleme alanında, son 5 yılda 109 yeni fabrika üretime geçti'' diye konuştu.

Konya OSB çalışanları için TOKİ konutları!

KSO ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü, TOKİ tarafından Ardıçlı Bölgesine yapılacak olan toplu konutların bir kısmının da Konya OSB'deki çalışanlar için ayrılmasıyla ilgili teşekkür mesajı yayımlandı.

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa tahsisleri başladı!

Konya Organize Sanayi Bölgesinin 5. kısım genişleme alanında arsa tahsisleri yapılmaya başlandı. 

Konya Mevlana Müzesi'ne kapsamlı restorasyon!

Konya'da Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin türbesinin bulunduğu Mevlana Müzesi'nde, Sultan İkinci Mahmut döneminden beri en kapsamlı restorasyon çalışmaları başladı. 

Konya Huğlu ve Üzümlü'ye OSB müjdesi!

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günlerinde ilk gün tamamlandı. Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Huğlu ve Üzümlü'ye organize sanayi bölgesi için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

Konya Ereğli OSB'de fabrika sayısı artacak!

Konya Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısının artması hedefleniyor. Belediye, istihdama katkı sağlamak istiyor.

Konya Beyşehir OSB'de hedef 20 fabrika!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 2001 yılında kurulan organize sanayi bölgesinde değişik sektörlerde üretime başlayan fabrika sayısı 8'e yükseldi.

Konya Ereğli OSB'ye yeni yatırım!

Konya Ereğli'de istihdam açığının kapatılması için yoğun bir mücadele ortaya koyan Ereğli Belediye tarafından yeni kurulan 2. Organize Sanayinde bir firmaya 13 bin metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

Konya OSB'de 2 ayda 7 fabrika inşa edildi!

Konya'da sanayi yatırımları darbe girişimine rağmen hız kesmedi. Organize Sanayi Bölgesi'nde15 Temmuz dan bu yana 14 fabrika tamamlanarak devreye alındı. Bunlardan 7'si sıfırdan yatırım.

Konya İkinci Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Konya İkinci Organize Sanayi Bölgesi

 En temel felsefesi ise insan sağlığına ve çevreye dost projeler üretmek. Üniversitede okurken kurduğu şirketi kısa sürede uluslararası arenada da tanınır hale getiren Erkanlı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, şu sıralar Ankara’da gerçekleştirdikleri bir ilkin heyecanını yaşıyor. Rüzgar türbinli konut projesi Monza Residence’ı hayata geçiren 39 yaşındaki genç yöneticinin bir diğer planı ise çevre teknolojilerindeki yatırımlarına önümüzdeki yıl bir yenisini daha eklemek...



AİDATLAR MİNİMUMA DÜŞECEK

Maden mühendisliği okuduğu yıllarda Erksan Uluslararası Yapı ve Yatırım A.Ş.’yi kuran Rıza Hüseyin Erkanlı, ilk etapta Ankara’da pek çok işe imza attıktan sonra Kuzey Afrika’ya açılmış. Bölgede konut, iş merkezi ve villa projeleri üstlenen Erkanlı, aldığı bir kararla taahhüt işlerini sonlandırarak ve yurtdışı defterini kapatarak gayrimenkul geliştirme alanına odaklanmaya karar vermiş. Bu alanın...