03 / 05 / 2024

Konya İstanbul

Konya İstanbul

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konyalı ve İstanbulluların, yeni başlatılan Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleriyle, 4 saat 15 dakika gibi bir sürede, bir şehirden diğerine ulaşabileceğini bildirdi.

Konya-İstanbul YHT seferleri bugün başlıyor!

Konya - İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleri başlıyor. Otobüsle 10-11 saat, konvansiyonel trenlerle 13 saat olan Konya - İstanbul arası, hattın açılmasıyla 4 saat 15 dakikaya düşecek.

Konya - İstanbul YHT seferleri yarın başlıyor!

Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan "Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Treni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yarın Konya Gar’da düzenlenecek törenle seferlerine başlayacak" dedi.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında İstanbul'daki Altunizade-Bahçelievler ile Konya stadyum şehir hastanesi raylı sisteminin bakanlık tarafından yapılacağını duyurdu.

Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT'de yolcu rekoru kırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman-Konya-Ankara, Karaman-Konya-İstanbul yüksek hızlı tren (YHT) hatlarında 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu ile "seyahat rekoru" kırıldığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de ön talep topluyor. Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatları bir senede yüzde 75 zamlandı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına yapılan zamlardan sonra yolcular azaldı! Hızlı Tren bileti fiyatları bir senede yüzde 75 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara, İstanbul, Konya... İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına dördüncü zam, yüzde 30 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya...15 Haziran 2022 fiyat listesi

Ulaşımda zam yağmuru bu kez de Yüksek Hızlı Tren'i de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam yaptı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi..

Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam! YHT bilet fiyatları uçtu! İstanbul, Ankara, Konya 13 Haziran fiyat listesi!

Ulaşımda dinmeyen zam yağmuru Yüksek Hızlı Treni de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına zam yaptı! YHT biletleri bir gecede yüzde 30 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi!

Hızlı trene zam açıklaması! Biletlerinizi hemen alın! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına yeni zam mı gelecek! Ulaştırma bakanı açıkladı! Peki, Hızlı tren bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, Konya-Ankara... İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına üçüncü zam, yüzde 15 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... İşte 20 Nisan fiyat listesi...

Bayram gelirken otobüs biletlerine yapılan zamlardan sonra pek çok kişi Yüksek Hızlı Tren'i tercih etmeye başladı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, Konya-Ankara... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatları zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya biletleri... İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram gelirken pek çok kişi hızlı tren fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul... İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Konya İstanbul Haberi

Konya İstanbul

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konyalı ve İstanbulluların, yeni başlatılan Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleriyle, 4 saat 15 dakika gibi bir sürede, bir şehirden diğerine ulaşabileceğini bildirdi. Elvan, "İnşallah Ocak ayı sonu itibarıyla saatte 300 kilometre hız yapan trenlerimizi aşamalı olarak devreye sokuyoruz. Dolayısıyla İstanbul-Konya arasındaki mesafe 4 saatin de altına düşecek" dedi.


Elvan, Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferlerinin başlatılması dolayısıyla Konya Tren Garı'nda düzenlenen törende, Konya-İstanbul demiryolu hattıyla ilgili bilgiler verdi.


Mevcut konvansiyonel demiryolu hattının toplam uzunluğunun 747 kilometre olduğunu ifade eden Elvan, toplam seyehat süresinin ise 13 saat olduğunu belirtti.


- "İstanbul-Konya arasındaki mesafe 4 saatin de altına düşecek"


Elvan, bugün 13 saatlik seyehat süresini 4 saat 15 dakikaya düşüreceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:


"Otobüsle seyehat etmek istediğiniz zaman Ankara üzerinden...