30 / 04 / 2024

Konya kar

Konya kar

Yoğun kar yağışı ve buzlanma tehlikesi nedeniyle Konya'nın 18 ilçesiyle Karaman'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. TEOG sınavı ise yapılacak.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

13 il için flaş karar geldi! Bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir, Bingöl, Bursa, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

Büyükşehir ‘yargıda’ demişti: Seferihisar'da SİT alanına otel planları yeniden askıya çıkarıldı!

Konya merkezli Bera Holding’in İzmir’in Seferihisar ilçesindeki doğal SİT bölgesindeki denize sıfır parsele inşa etmek istediği otelin ayrıntıları planları askıya çıkarıldı. İşte detaylar....

Kocaeli ve Konya'da arsa fırsatı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanlarına göre Kocaeli ve Konya'da yer alan iki arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir'den 24 taksitle ticaret imarlı arsa fırsatı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 bin 505 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ticaret alanı imarlı.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle ticaret imarlı arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı tam 24 taksitle satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 961 metrekare alana sahip.

Konya'daki 5 büyüklüğündeki depremin ardından yeni tehlike: Uzmanlar uyardı!

Uzmanlar, Konya depremi sonrası Konya Ovası'nı sınırlayan fayların kayma hızının çok düşük olduğunu belirtip yeni bir tehlikeye karşı uyardı. 

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi tam 24 taksitle iki arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesinde yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalardan iki tanesi tam 24 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı.

Konya'da 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla 15 adet arsa satışta! Hemen bakın!

Konya Kulu Belediye Başkanlığından Celep Mahallesi'nde yer alan 15 adet arsa satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan taşınmazların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Bedeli dudak uçuklattı!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesi, Dere bölgesinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Meram'daki inşaat işinin bedeli dudak uçuklattı! Hemen bakın! 

Konya’dan müjdeli haber geldi! Ayçiçek yağında indirim mi olacak?

Türkiye'nin ayçiçeği üretiminin % 15'ini karşılayan Konya ilinde bu yıl rekoltenin 300 ila 320 bin ton arasında olması hedefleniyor. İşte detaylar…

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Konya kar Haberi

Konya kar

Konya'da, kar yağışı nedeniyle 18 ilçede eğitime bir gün ara verildi.


 Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanma tehlikesi sebebiyle Karatay, Meram, Selçuklu, Ahırlı, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Güneysınır, Hadim, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Seydişehir ve Taşkent ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verileceği belirtildi.


Merkez ve bazı çevre ilçelerde kar yağışının devam ettiği ifade edilen açıklamada, şu bilgilere verildi:


"Karatay, Meram ve Selçuklu merkez ilçeleri ile Ahırlı, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Güneysınır, Hadim, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Seydişehir ve Taşkent ilçelerinde yoğun kar yağışı ve  buzlanma  nedeniyle  ilköğretim ve ortaöğretim okulları 26 Kasım 2014 Çarşamba tatil edilmiştir.


Yarın yapılacak TEOG sınavına ilişkin ilçe sınav merkezleri bütün hazırlıklarını tamamlamış olup TEOG sınavına girecek öğrenciler ve bu...