27 / 04 / 2024

Kocaeli ve Konya'da arsa fırsatı!

Kocaeli ve Konya'da arsa fırsatı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanlarına göre Kocaeli ve Konya'da yer alan iki arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...



Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanlarına göre Kocaeli ve Konya'da yer alan iki arsa satışa çıkarıldı.

TCDD'NİN KOCAELİ'DEKİ ARSASI SATILIYOR

TCDD Genel Müdürlüğü'ne ait Kocaeli'nin Körfez ilçesi Kalburcu Mahallesi'nde yer alan  arsanın ihaleyle satışı yapılacak.

TCDD Genel Müdürlüğü'nün konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu ilana göre, mülkiyeti TCDD'ye ait Kocaeli'nin Körfez ilçesi Kalburcu Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı yapılacak. 

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale için geçici teminat tutarı 2 milyon 500 bin TL şeklinde belirlendi. Son teklifin 28 Aralık saat 14.00'e kadar verilebileceği söz konusu ihale, TCDD 1.Bölge Müdürlüğü binası toplantı salonunda 28 Aralık saat 14.30'da yapılacak.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR
TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürlüğünden:

1-Mülkiyeti, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Kalburcu Mahallesinde bulunan 1395 ada 3 nolu parsel satılacaktır. Satış İhalesi; Teklifler, TCDD 1.Bölge Müdürlüğü Emlak Müdürlüğüne elden kapalı zarfla teklif almak suretiyle teslim edilecek ve görüşmeler yapmak suretiyle TCDD 1.Bölge Müdürlüğü binası toplantı salonunda, “Pazarlık Usulü” ile yapılacaktır. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilecek teklifler
değerlendirilmeyecektir. İhale Komisyonunca gerek görülmesi halinde, ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecektir.
2-TCDD Genel Müdürlüğü ihale işlemlerini 4046 sayılı Kanun çerçevesinde
yürütmektedir. Özelleştirme işlemleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp, TCDD, ihaleyi yapıp yapmamakta, dilediğine yapmakta, teklif verme süresini belirli bir tarihe kadar veya bilahare belirlenecek bir tarihe kadar uzatmakta serbestir.
3-İhale dokümanları, TCDD 1.Bölge Müdürlüğü veznesine veya Türkiye Vakıflar Bankası Kadıköy Finansmarket şubesinde bulunan TR 08 0001 5001 5800 3293 4446 39 nolu iban hesabına 15.000,00 (onbeşbin) TL yatırılarak (Dekontlar ihale öncesi Muhasebe ve Finans Müdürlüğü tarafından onaylatılacaktır.) üstünde teklif sahibinin teklif vereceği taşınmaz bilgisi, adı, soyadı, unvanını da açıkça belirtildiği dekont karşılığında, TCDD 1. Bölge Müdürlüğü Emlak Müdürlüğü Haydarpaşa/İSTANBUL adresinden temin edilebilir. Doküman bedeli kesinlikle iade
edilmeyecektir.
4-İhale konusu Kocaeli İli Körfez İlçesi, Kalburcu Mahallesinde bulunan 1395 ada 3 nolu Parsel için geçici teminat miktarı 2.500.000,00 (ikimilyonbeşyüzbin) TL olarak belirlenmiştir.
Kocaeli İli Körfez İlçesi Kalburcu Mahallesi 


KONYA'DA ARSA SATILACAK

Yine bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre Konya Doğanbey'de yer alan mezbahane ve arsası da satışa çıkarıldı.

5 bin 670 metrekare alana sahip gayrimenkulün muhammen bedeli 13 milyon 935 bin TL, geçici teminat bedeli ise 418 bin 50 TL olarak açıklandı.

Söz konusu satış ihalesi 25 Aralık 2023 tarihindebelediye encümen toplantı salonunda ve encümen huzurunda yapılacak


GAYRİMENKUL (MEZBAHANE VE ARSASI) SATILACAKTIR
Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda yazılı 1 adet gayrimenkul, (içerisinde 1075 m2  inşaat alanı bulunan 2 katlı mezbahane binası ve 142 m2 inşaat alanı bulunan arıtma tesisi mevcut) 2886 sayılı yasanın 35/a . maddesi hükmü gereğince kapalı teklif usulü ile satılacaktır.


1. İhale 25/12/2023 Pazartesi günü saat 11.00 de belediye encümen toplantı salonunda ve
encümen huzurunda yapılacaktır.
2. İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için istenilen belgeler;
2.1. Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu.
2.2. Gerçek kişiler için nüfus cüzdanı fotokopisi.
2.3. Gerçek kişiler için Yerleşim Yeri Belgesi.
2.4. Gerçek kişiler için, ihaleye vekaleten iştirak ediyorsa, isteklinin adına teklif vermeye
yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname.
2.5. Tüzel kişi olması halinde, mevzuat gereği, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi ve Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belge ve noter tasdikli imza sirküleri.
2.6. Belediyemize borcu olmadığını gösteren belge.
2.7. Kapalı iç zarf içerisinde ve ihale mevzuatına uygun olarak düzenlenmiş fiyat teklifi.
3. İştirakçilerin ihale için istenilen evrakları ihale günü saat 10.30’a kadar Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne, ihale mevzuatına uygun olarak kapalı zarf içerisinde teslim etmeleri gerekir.
4. Ödemeler; 6.000.000, 00 TL si ihale tarihini takip eden en geç 15 gün içerisinde, kalanı
2 eşit taksitte olmak üzere; 1. Taksit 15 Şubat 2024, ikinci taksit 15 Mart 2024 tarihinde yapılacak olup, tapu devri, ödemeler bitince yapılacaktır.
5. İhale ile ilgili şartname, mesai saatleri içerisinde Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir veya 200,00 TL bedel karşılığında satın alınabilir.

İlan olunur. 

 

Ev sahipleri: Kira fiyatları geriliyorsa yüzde 25 sınırı kaldırılsın!

Ekrem İmamoğlu'dan Kanal İstanbul vurgusu: İstanbul'un mahvedilmesine hiç kimse izin vermeyecek!

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiriyor! Çiftçi kayıt sisteminde son başvuru tarihi belli oldu! 


Geri Dön