03 / 05 / 2024

Konya Kongre ve Spor Merkezi

Konya Kongre ve Spor Merkezi

Konya Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin en büyük kongre merkezini inşa ediyor...

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 12 ve 24 ay taksitle üç arsa satılacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 12 ve 24 ay taksitle satışa çıkarıldı.

Konya'da 19 ay taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Mezbaha ve Hacıyusufmecit Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı 19 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir'den büyük fırsat! 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

Konya'da 50 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 50 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Konya'da 62.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 62 milyon 960 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Dayan tarafından kuruldu.

Konya Meram'da 9.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 350 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 14.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aselsan, Konya'da 4 katlı okul inşa edecek!

Konya’da Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin inşa edilmesi için protokol imzalandı. Okulun 2022 yılında eğitime kazandırılması planlanıyor.

Konya Kongre ve Spor Merkezi Haberi

Konya Kongre ve Spor Merkezi
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları yürütülen Türkiye'nin en büyük kongre merkezinin temel atma töreni gerçekleştirildi. İçerisinde 800 araçlık otopark alanının yer alacağı Konya Kongre ve Spor Merkezi'nin kapasitesi 10 bin kişiyi...