24 / 07 / 2024

konya kule site tramvay üst geçiti ne zaman bitecek

konya kule site tramvay üst geçiti ne zaman bitecek

Kunduracılar ve Kule Site tramvay durağı arasına yapılması planlanan ve yapımına iki ay gibi bir süre önce başlanılan üst geçit halen tamamlanamadı. Üst geçidin yapıldığı çevrede bulunan esnaf, yer seçiminin yanlış olduğunu söyledi...

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu taşınmazlarının tapu devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamı kapatmasının ardından, Kule Site AVM'deki 62 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 8 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 7 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'nin 8 bağımsız bölümün tapu devirleri tamamlandı. 

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Konya’nın esrarengiz tarihi yapısı! Görenler inanamıyor!

Konya'nın Toroslar üzerindeki Hadim ve Taşkent ilçesinde Roma döneminde inşa edilen 5-6 metrelik kule benzeri taş yapılar, mimarisiyle ilgi çekiyor.

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Yıldırım Kule basın lansmanı 21 Eylül'de!

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Konya'daki bir inşaatta kullanılan kule vinç devrildi!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde inşaat alanındaki kule vincin devrilmesi sonucu kabin içerisindeki operatör yaralandı.

Yıldız Kule Residence teslim tarihi ne zaman?

Fam İnşaat tarafından Konya Selçuklu'da yükselen Yıldız Kule Residence projesi 15 ve 16 katlı iki blok halinde yükseliyor.Yaprak şeklindeki farklı blok yapısıyla dikkat çeken projede her katta 6 daire bulunuyor.

Konya Yıldız Kule Residence farklı mimarisiyle dikkat çekiyor!

Konya'nın yeni cazibe merkezi, çevre yolu ve Şefikcan Caddesi kesişiminde yükselen Yıldız Kule Residence projesi farklı mimarisiyle dikkat çekiyor. Lüks detaylarıyla dikkat çeken dairelerin tamamı 3+1 şeklinde yapılıyor.

Besa Kule İş Merkezi dev firmaların tercihi oldu!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

Konya Candan Sitesi Timtaş Yönetim'i seçti!

Konya nın gelişen yüzü Selçuklu’da Şefik Can Caddesi üzerinde bulunan Candan Sitesi 3 blokta toplam 54 daireden meydana geliyor. Site profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den almaya devam ediyor.

Efe Bezci: Besa Kule ofisin havasını değiştirecek!

Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan konumuyla adres tarifine gerek duymayan Besa Kule İş Merkezi’nde her detay iş verimini arttırmaya yönelik tasarlandı.

konya kule site tramvay üst geçiti ne zaman bitecek Haberi

konya kule site tramvay üst geçiti ne zaman bitecek


Kunduracılar ve Kule Site tramvay durağı arasına yapılması planlanan ve yapımına iki ay gibi bir süre önce başlanılan üst geçit halen tamamlanamadı. Üst geçidin yapıldığı çevrede bulunan esnaf çalışmaların uzadığını belirterek, üst geçidin yapıldığı yer seçiminin yanlış olduğunu söyledi. 


"YAPILMASI UZUN SÜRDÜ" 


Alt ve üst geçitlerin en çok olduğu şehirlerden olan Konya'ya yeni bir üst geçidi daha ekleniyor. Fakat vatandaşlar bu üst geçidin yapılma süresinin biraz uzadığını düşünüyor. Kunduracılar ile Kule Site tramvay durağı arasına yapılacak üst geçitle ilgili Berat Arıcı, "İki ay gibi bir süredir, yapılamadı. 


Geçtiğimiz aylarda doğum evi tarafına da bir üst geçit yapıldı. Onun yapılması kısa sürmüştü. Fakat burada ki üst geçit 2 ay gibi bir süre olmasına rağmen bitirilemedi. Buranın böyle yarım durumda olması ve çalışmaların uzun...