02 / 07 / 2024

Konya Kulu yeni okul

Konya Kulu yeni okul

Konya’nın Kulu ilçesindeki Karacadere ve Tavşançalı Mahallelerine yeni okul yapılacağı açıklandı. Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, yapılacak okulların her iki mahalleye de hayırlı olmasını diledi.

Konya Kulu'daki okul yıkılacak!

Karacadere Mahallesinde 1966 yılında yapılan ortaokulun tehlike arz etmesi nedeniyle eğitim ve öğrenim yapılmasının sakıncalı bulunması nedeniyle yıkılarak yenisinin yapılmasına karar verildiği iade edildi.

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'ın Konya projesi resmen başlıyor! 167 konut, 94 ofis ve 88 dükkanlık karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'ın Konya'daki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofisin yer alacağı karma proje 4 blok olarak yükselecek.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında İstanbul'daki Altunizade-Bahçelievler ile Konya stadyum şehir hastanesi raylı sisteminin bakanlık tarafından yapılacağını duyurdu.

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Konya'da 182 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan büyük Ekim fırsatı! 

Konya Kulu Milli Emlak Şefliği, Konya ili, Kulu ilçesi, Zincirlikuyu Mahallesi'nde yer alan 182 adet Hazine arsası satılıyor. İşte detaylar...

TOKİ Konya'daki 3 yeni projesi için start verdi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya'daki üç yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projelerinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya'ya 292 konutluk 3 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da toplam 292 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ Konya projeleri ile ilgili detaylar...

Konya'daki 5 büyüklüğündeki depremin ardından yeni tehlike: Uzmanlar uyardı!

Uzmanlar, Konya depremi sonrası Konya Ovası'nı sınırlayan fayların kayma hızının çok düşük olduğunu belirtip yeni bir tehlikeye karşı uyardı. 

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor... Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projeleri detayları...

TOKİ Konya projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 127 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi... 127 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projesi ihalesi...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu... Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ'den Konya'ya üç yeni proje geliyor! 188 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projelerinin ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Projelerde toplam 188 adet konut yer alacak.

Konya Kulu yeni okul Haberi

Konya Kulu yeni okul

Kulu’ya bağlı Karacadere Mahallesinde 1966 yılında yapılan ve 2014-2015 yılı öğretiminin ilk yarısına kadar 163 öğrenciye hizmet veren okulun içinde eğitim ve öğrenim yapılmasının tehlikeli olması nedeniyle yıkım kararı alındı. Mahalleye yeni yapılması planlanan 4 derslikli okulun önümüzdeki yılın ilk yarısında eğitim öğretime açılması amaçlanıyor. Ayrıca, yine ilçeye bağlı Tavşançalı mahallesine İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan girişimlerle 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ve lise yapımının yatırım planı içine alındığı öğrenildi. Her iki okulun inşasına en kısa zamanda başlanacağı belirtilirken, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, yapılacak okulların her iki mahalleye de hayırlı olmasını...