03 / 05 / 2024

Konya Meramda kiralık ev

Konya Meramda kiralık ev

Konya İli Meram İlçesi'nde yer alan mülkiyeti Meram Belediyesi'ne ait olan 6 adet gayrimenkul 24 Ekim 2014 günü saat 15:45'de Meram Belediyesi tarafından ihale ediliyor.

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Fehmi Belgemen: Konya'da kiralık ev bulunmuyor!

Son dönemde köyden kente göçün artması ve Suriye'den gelen mülteciler, Konya'da bazı problemleri de beraberinde getirdi. O problemlerin başında da hiç şüphesiz kiralık ev bulma sıkıntısı geliyor.

Konya'da kiralık ev kalmadı!

Kiralık ev sıkıntısı her geçen gün artmaya başladı. Üniversitelerin açılması ve Suriyeli mülteci sayısının artması ile kiralık ev sıkıntısı giderek büyürken, kira fiyatları ise aldı başını gidiyor.

Konya'da kiralık ev fiyatları arttı!

Okulların tatil olması, düğün sezonun devam etmesine bir de kentsel dönüşüm eklenince Konya'da kiralık ev bulmak zorlaştı. Kiralık evlere artan talep, fiyatları da yukarı çekti.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Kiralık konut fiyatları yaz döneminde neden artıyor?

Her yıl, yaz mevsiminin gelmesi ile gayrimenkul piyasasında kiralık konutlara yönelik bir talep artışı olmaktadır. Peki yaz dönemlerinde kiralık konutlara talebin artmasına neden olan etkenler nelerdir?

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

YHT Pendik'te kiralık konut fiyatlarını yüzde 55 arttırdı!

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan 2 milyon 650 bin TL'ye arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Selçuklu İlçesi Dikilitaş Mahallesinde yer alan 4.476.00 metrekarelik arsayı 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 15:00'da ihaleye çıkarıyor...

Konya Meramda kiralık ev Haberi

Konya Meramda kiralık ev

Mülkiyeti Meram Belediyesi’ne ait, gayrimenkuller “Açık Teklif usulüyle”  satılacaktır. İhale 24/09/2014 Çarşamba günü saat 15.45’de Meram Belediyesi hizmet binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Meram Belediye Encümeni’nce yapılacaktır.


Kıymeti: 2.073.000.00 TL

Satış Günü: 24/09/2014 saat 15:45

           

İHALEYE KATILMA ŞARTLARI :

a.T.C. Vatandaşlık numarasının bulunduğu nüfus cüzdanı sureti ( ihale anında aslı ile teyid edilecektir.)

b.Şartname ve eklerinin tamamen okuyup kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve ihaleye katılmak istediği belirten dilekçe,

c.İkamet Belgesi (Türkiye’de adres göstermek ),

d.Geçici teminatı yatırmış olmak,

e.İhaleye tüzel kişiler katılacaksa idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemelerinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından yada benzeri makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

f.Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili...