30 / 04 / 2024

konya su hizmetleri

konya su hizmetleri

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Konya İçme Suyu Hattı Projesi ile Konya il merkezi ve Çumra ilçe merkezinin 2050 yılına kadar olan içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanacağını bildirdi.

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

O belediye çok sayıda KPSS şartsız personel alacak! Son başvuru tarihi 19 Mayıs!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS şartsız personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Toplam üç farklı alanda personel alımı yapılacağı paylaşıldı. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Memur alımı yapılacak! İşte şartlar

Kanalizasyon İdaresi memur alımına başladığını duyurdu. Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından memur alımı yapılacağı duyuruldu. İşte şartlar...

Sekka World Su Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sekka World Su Hizmetleri Anonim Şirketi Fatih'te İsar İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Konya Suğla Gölü çevresindeki arazilere yönelik açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya'daki Suğla Gölü'nün çevresinde yer alan arazilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Şahin Tuna tarafından kuruldu.

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Limited Şirketi Başakşehir’de 200 bin sermaye bedeli  ile Mazin    Arslan tarafından kuruldu.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Konya'da 24 bina daha güçlendirilecek!

Konya'da çöken bina alanında incelemelerde bulunan Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, ''Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca buradaki 24 binanın güçlendirme ve restorasyon çalışması gerçekleştirilecek'' dedi.

konya su hizmetleri Haberi

konya su hizmetleri

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 31 ilçe için öncelikli hedefin nitelikli ve sağlıklı su ihtiyacını karşılamak ve kanalizasyon sistemlerini tamamlamak olduğunu belirterek, Mavi Tünel Konya İçme Suyu Hattı Projesi ile Konya il merkezi ve Çumra ilçe merkezinin 2050 yılına kadar olan içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanacağını bildirdi. 


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası kapsamında hizmet ve sorumluluk alanına giren 31 ilçede, yapılacak su ve kanalizasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Maliyeti 600 milyon TL olan su ve kanalizasyon yatırımları için hâlihazırda çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Başkan Akyürek, ilçe ve mahallelerde öncelikli hedefin nitelikli ve sağlıklı su olduğunu belirtti. 


KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün ilçe teşkilatlanmasını gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, "il sınırlarımızda bulunan 31 ilçemizde 12 bölge, 27 alt...