09 / 05 / 2024

konya tarım binası inşası

konya tarım binası inşası

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Konya'da tam 772 bin 263 metrekarelik toprak yabancıların oldu! Yabancılara en çok tarım arazisi satılan kent!

1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığı açıklandı. İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'nın yabancıya toprak satışında ilk sırada olduğunu belirtti. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Binası yıkılıyor!

İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Binası yıkılıyor. İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren konu ile ilgili açıklama yaptı.

Burdur Karamanlı Tarım Müdürlüğü'ne yeni bina yapılacak!

Burdur Karamanlı İlçe Tarım Müdürlüğü'nün hizmet binası 2017 yatırım programına alındı. Geçen yıl deprem dayanıklılık testine giren ve yıkımına karar verilen binanın yerine yenisi yapılacak.

Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binası, tarım lisesi oluyor!

Silivri Belediyesi’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde bulunan Ek Hizmet Binası, Tarım Lisesi olarak düzenleniyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Teknolojileri Alanı olarak eğitim verecek lisede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binası ne zaman açılacak?

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının 2016 yılı yatırım programına alındığını kaydetti.

Tarım Kredi'nin inşaat ihalesine en yüksek teklif Söğüt İnşaat'tan!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğüne ait hizmet binasının da bulunduğu arsaya kat karşılığı inşaat yapımına ilişkin ihalede en iyi teklifi yüzde 66,20 hisse ile Söğüt İnşaat AŞ verdi.

Edremit Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü inşaatı sürüyor!

Van Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner, yapımı devam eden Edremit İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binasının inşaatını denetledi.

Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü binası tamamlanıyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Saraç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bina yapımlarının sona yaklaştığını müjdeledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yeni bina kiraladı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2011 yılında taşındığı 16 katlı binaya sığamadı. Bakanlık, hizmet binasının ihtiyacı karşılamadığı gerekçesiyle yeni binaların kiralandığını açıkladı.

Konya'ya Tarım Müzesi yapılıyor!

Konya Tarihi Buğday Pazarı'nda çalışmaları son hızla devam eden proje kapsamında; bölgeye 800 araçlık katlı yeraltı otoparkı, Tarım Tarihi Müzesi, işyerleri ve meydan yapılacak.

Van'da modern Tarım Müdürlüğü binası yapımı tamamlanıyor!

Deprem sonrası birçok kurum binası yenilenen Van'da, İskele Caddesi üzerinde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün modern hizmet binası tamamlanmak üzere.

Konya Şehir Hastanesi alanı tarım arazisi değil!

Baloğlu, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü' nde Şehir Hastanesi için tahsis edilen alanın tarım arazisi olmadığını belirtirken, yatak kapasitesinin arttığını müjdeledi .

konya tarım binası inşası Haberi

konya tarım binası inşası

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından beş ilçeye tarım müdürlüğü binası inşa edilecek. Konya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ilgın’da yapımı devam eden ilçe tarım müdürlüğü binasında inceleme yaptı.

Ilgın ile birlikte Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerine de tarım müdürlüğü binaları inşa ettiklerini ifade eden Başkan Altay, “İlçe tarım müdürlüklerimiz özellikle çiftçilerimizin çok yoğun olarak kullandığı ve ilçelerimizde artık standartlarını yitirmiş binalardı. Yapmış olduğumuz protokolle 5 ilçemizde, ilçe tarım müdürlüğü binaları inşa ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun. Büyükşehir olarak tarımsal destekler, sulama yatırımları ve eğitimlerle çiftçimize ve üreticimize destek olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Altay ayrıca KOP İdaresi desteğiyle yine Ilgın’a kazandırılan ve yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kapalı Hayvan Pazarı alanını...