10 / 05 / 2024

Konyaaltı Belediyesi saklıkent yatırımları

Konyaaltı Belediyesi saklıkent yatırımları

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi'nin bir mahallesi olan Saklıkent'e yatırım yönünden destek vermeye devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden kira müjdesi

Antalya Konyaalatı Belediyesi, Mayıs ayı Olağan toplantısında Mayıs ayı için esnaflardan kira ödemesi alınmamasına karar verildi. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanı koruma altına alındı!

Antalya İli, Kaş İlçesi'nde bulunan Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanının Kesin Korunacak Hassas Alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Saklıkent'te imar barışı fırsatçılığı!

Antalya’nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar bölgenin en güzel noktalarında kaçak yapılar inşa ediyor.

Konyaaltı Belediyesi saklıkent yatırımları Haberi

Konyaaltı Belediyesi saklıkent yatırımları

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi'nin bir mahallesi olan Saklıkent'e yatırım yönünden destek vermeye devam ediyor. 


Konyaaltı Belediyesi olarak yapacakları yatırımlar için kendilerine yer tahsis edilmesini isteyen Başkan Böcek, konuyu görüşmek üzere bir araya gelen Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Başkan Muhittin Böcek, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte yapacakları yatırımlar hakkında kooperatif üyelerini bilgilendirdi.

SOSYAL DONATI 

Düzenli hizmet akışı için Saklıkent'e öncelikle Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesi oluşturacaklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, böylece günlük yol ve diğer bakım çalışmalarını daha sağlıklı yürütebileceklerini söyledi. Böcek, bununla birlikte bölgenin konaklama sorununu da inşa edilecek olan tesis ile çözeceklerini bildirdi. 


Habertürk...