04 / 05 / 2024

Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi açılış ne zaman

Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi açılış ne zaman

Yaklaşık 3 ay içinde inşaat çalışmaları tamamlanan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, 4 adet spor salonu, misafir takım odaları, doping ve hakem odalarıyla modern bir tesis olarak hizmet vermeye hazır...

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden kira müjdesi

Antalya Konyaalatı Belediyesi, Mayıs ayı Olağan toplantısında Mayıs ayı için esnaflardan kira ödemesi alınmamasına karar verildi. 

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi açılış ne zaman Haberi

Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi açılış ne zaman


Antalya'da Liman Mahallesi Boğaçayı kenarında inşası tamamlanan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi hizmete açılıyor.


Yaklaşık 3 ay içinde inşaat çalışmaları tamamlanan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, 4 adet spor salonu, misafir takım odaları, doping ve hakem odalarıyla modern bir tesis olarak hizmet vermeye hazır. Antalya'ya kampa gelen futbol takımlarının da kullanımına sunulabilecek olan Spor Kompleksi’nde isteğe göre lig maçlarının da oynanabileceği belirtildi.


Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3 bin kişi kapasiteli stadyum içerisinde çok amaçlı spor salonunun da bulunduğunu söyledi. 15 bin metrekare alana sahip olan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nin yaklaşık olarak 3 milyon liraya mal olduğunu dile getiren Başkan Böcek, tesisin hizmete açılmasıyla Antalya’ya bir yeni spor kompleksi kazandırdıklarını kaydetti.


Seçim yasakları nedeniyle Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi için resmi açılış töreni düzenleyemeyeceklerini dile...