05 / 05 / 2024

Konyaaltı Liman Kapalı Pazarı

Konyaaltı Liman Kapalı Pazarı

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarında stant kuracak esnafın, yerlerini, kura çekilişiyle belirlediklerini söyledi.

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Kendirciler İnşaat tarafından, Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde yükselecek olan Port Selection Antalya satışa çıktı. İşte Port Selection Antalya ile ilgili detaylar...

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Palm Selection 15 ay sıfır vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Palm Selection Antalya'da konut satışları başladı. Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde hayata geçiriliyor. Peki Palm Selection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya Konyaaltı'ndaki karma projeye dava: Şehrin silüetini bozacak!

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarının da olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

ABD’den İsrail’e ‘Çin’e liman kiralama’ uyarısı!

ABD, Hayfa Limanı’nı Çin’e kiralaması sonrasında İsrail’e üstü kapalı uyarı mesajı gönderdi.

Antalya Konyaaltı'na metro müjdesi!

Antalya’da metro ile ulaşım dönemi başlayacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Liman’dan başlayıp Ermenek’e kadar uzanacak yer altı metrosu yapılacağının müjdesini verdi.

Antalya Konyaaltı'na kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı’na 2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa ediyor. 

Konyaaltı kapalı semt pazarında sona gelindi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Öğretmenevleri Mahallesi’ndeki pazar yerinin 15 gün içinde hizmete açılacağını müjdeledi.

Antalya Muratpaşa'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalılara toplu ulaşımdan, kentsel dönüşüme birçok önemli proje yatırımlarını anlattı. Türel, Konyaaltı Liman'dan Kundu'ya kadar uzayan metro hattının da müjdesini verdi.

Konyaaltı Liman Kapalı Pazarı açılıyor!

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarında stant kuracak esnafın, yerlerini, kura çekilişiyle belirlediklerini söyledi.

Konyaaltı kapalı semt pazarı 2017'de açılacak!

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda yenileme çalışmalarının sonuna geldiklerini söyledi.

Antalya Liman Mahallesi'ne semt pazarı yapılıyor!

KONYAALTI Belediyesi, eskiyen çatısı nedeniyle tehlike oluşturan Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Konyaaltı Sahil projesinin ihalesi 17 Kasım'da!

Dünyaca ünlü Konyaalƨ sahilinin yeniden düzenlenmesi amacıyla hazırlanan ‘Konyaaltı Sahil Projesi’nin ihalesi 17 Kasım’da kapalı teklif usulü yapılacak.

Konyaaltı Liman Kapalı Pazarı Haberi

Konyaaltı Liman Kapalı Pazarı

Konyaaltı'nda yapımı tamamlanan Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı için pazarcı esnafı kura çekti. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilen yer tespiti kura çekimine Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Semt Pazarcılar Odası Antalya Şube Başkanı İsmail Öz ile çok sayıda pazarcı esnafı katıldı. İlk kurayı Başkan Muhittin Böcek çekti.


YENİ YILIN İLK MÜJDESİ 

Başkan Muhittin Böcek, vatandaşın huzur ve güven içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için pazar yerlerinin sürekli denetim altında tutulduğunu hatırlatarak Konyaaltı'nı yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak adına birbirinden önemli projelere imza attıklarını vurguladı. 


Yapımı tamamlanan kapalı pazar ile ilgili bilgi veren Muhittin Böcek, "Şehrimizde yaptığımız her çalışma insan hayatını ön plana çıkaran ve şehrimizin değerini arttırmaya yönelik çalışmalardır. İçerisinde kamera sistemi, kadın- erkek ve engelli tuvaleti, çay ocağı, zabıta odası,...