06 / 05 / 2024

konyada 12 yılda neler yapıldı

konyada 12 yılda neler yapıldı

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Konya yatırımlarına da değinen Türkmenoğlu, "İktidarımız döneminde 12 yılda Konya'mıza 21.6 milyar liralık yatırım yapıldı.

Hedef belirlendi! Yılda 100 ton altın

İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Esen, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında 12 yılda yaklaşık 120 ton altın toplandığını, hedeflerinin bunu yıllık 100 tona çıkarmak olduğunu ifade etti.

Kanal İstanbul maliyetini 12 yılda çıkaracak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul projesiyle ilgili detaylı açıklamalar geldi. "Bütçeye yük olmadan yapmaya çalışıyoruz. 15 milyar dolarlık bir proje bu" diyen Karaismailoğlu, kanalın 12 senede kendi gelirini kendi kazanacağını belirtti.

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

Bu ilde evi olanlar kiradan kazandı! 1 yılda yüzde 26 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın güncel verilerine göre, konut kiraları son bir yılda Türkiye genelinde yüzde 12 artış gösterdi. O illerde yaşayanlar kiradan kazandı...

Antalya'da son 1 yılda 15 bina yıkıldı!

Antalya'da madde bağımlılarının kullandığı metruk yapılar yıkılıyor. Son 1 yılda 15 bina yıkıldı, 12 bina kullanılmaması için tuğla ile örüldü, 10 binanın yıkılması amacıyla ise belediyeye haber verildi.

1 yılda AVM’ler yüzde 4, zincir marketler yüzde 12 arttı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, her yerde inşa edilen AVM ve zincir marketlerin esnafı zora soktuğunu anlattı. Palandöken, 1 yılda AVM’lerin yüzde 4, zincir marketlerin yüzde 12 artığını açıkladı.

Almanlar 12 yılda yapamadı! Türkler 42 ayda bitirdi!

Almanlar BER havalimanını 12 yılda hizmete açamazken, Türkler 42 ayda dünyanın en büyük havalimanını inşa etti…

Endeksa bir yılda 12 bin kullanıcıya ulaştı!

Endeksa, teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak 2017 yılı Haziran ayında kuruldu. Bir yılda 12 bin kullanıcıya ulaşan Endeksa Türkiye genelinde 73 bin gayrimenkulün otomatik değerlemesini yapıyor. 

Son iki yılda 12 bin milyoner Türkiye’yi terk etti!

2015 yılında bin milyoner Türkiye’yi terk ederek başka ülkelere yerleşirken, son iki yılda bu rakama 12 bin kişi daha eklendiği saptandı.

Kooperatifler Manisa'da 30 yılda 10 bin konut yaptı!

Manisa'da 12 kooperatif temsilcisi bir araya geldi. Manisa Birlik'in ucuz konut parolası 30 yılda 10 bin konut inşa ettiği belirtildi.

Faiz için yılda 12 kez toplanan PPK sayısı 8’e inecek!

Para politikasının sadeleşmesi için yeni bir düzenleme geliyor. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, faiz için yılda 12 kez toplanan PPK sayısının 8’e ineceğini açıkladı. Düzenlemeyle, Merkez’in kısa vadeli değil orta vadeli veriye odaklanması hedefleniyor.

Kundu- Kemerağzı Bölgesi'nde planlar son 12 yılda 20 kez iptal oldu!

Kundu- Kemerağzı Bölgesi'nde son 12 yılda 20 kez planlar iptal oldu, 10 defa da planlarda revizyon yapıldı. 2. konut alanlarında bu nedenle çivi bile çakılamadı.

Necdet Özer, Didim'e 12 yılda 300 konut kazandırdı!

Geçtiğimiz hafta sonu Didim'de tamamladığı son proje öncesi kendisine 12 yıl boyunca destek olan emlak ve inşaat sektörü temsilcilerini bir araya getiren Necdet Özer, marka olan şirketlerine olan güven dolayısıyla teşekkür etti.

konyada 12 yılda neler yapıldı Haberi

konyada 12 yılda neler yapıldı

AK Parti İl Teşkilatında gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, 7 Haziran tarihinin yaklaştığım belirterek, "Ülkemizde bu güne kadar yaşar nan tüm seçimler çok büyük önem taşımıştır. Ancak hepimizin malum olduğu üzere bu seçim çok daha büyük bir önem taşımaktadır. Artık sistemi kilitleyen, çözüm üretimine ve uygulanmasına engel olan, adeta bir pranga haline gelen bu darbe Anayasasından kurtulmanın zamanı geldi aslında geç bile kalındı. Bu seçimlerde de halkımızın kurulduğu günden beri artarak devam eden teveccühü ile AK Partimizin yine tek başına iktidara geleceğine ve Anayasayı da değiştirecek çoğunluğa da tevdi edeceğine manam tamdır" dedi. 


KONYA'YA METRO GELİYOR 


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya ziyaretinde büyük bir müjde verdiğini hatırlatan Türkmenoğlu, "Konya ulaşımda büyük bir adım atıyor. Konya'ya metro geliyor....