03 / 05 / 2024

Konyada 328 mahalleye park inşa edildi

Konyada 328 mahalleye park inşa edildi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile mahalle olan tüm köylere ve beldelere örnek parklar yapıyor. Büyükşehir’in şu anda yapımı devam eden ve tamamlanan park sayısı 328’e ulaştı.

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Kahramanmaraş Afşin'deki 328 köy evi kış gelmeden tamamlanacak!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra yapım çalışmalarına başlanan 328 köy evinin kaba inşaatı tamamlandı. Evlerin inşaatının kış gelmeden tamamlanması planlanıyor.

Müftülüklerde 1.328 çift dünyaevine girdi!

İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı, il ve ilçe müftülüklerince gerçekleştirilen nikah işlemleriyle ilgili olarak, "İstanbul genelinde şimdiye kadar müftülüklerimizde 1.328 nikah akdi gerçekleştirildi. Müftülüğe nikah işlemleri için en fazla başvuru yapan ilçe Ümraniye ve Avcılar oldu." diye konu

Malatya’da 5 bin 328 konut ağır hasarlı!

Malatya Valiliği yaptığı açıklamada, Malatya’da meydana gelen depremin ardından bölgede 5 bin 328 konutun ağır, 6 bin 672 konutun az hasarlı olduğunu belirtti.

Şahsuvaroğlu Ambiyans Tuzla'da fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor!

Şahsuvaroğlu Grup tarafından hayata geçirilen Şahsuvaroğlu Ambiyans projesinde fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor. Projede 1 yıl kira garantisi sunuluyor.

İzzet Doğan: Köyden mahalleye dönüşen yerlerde vergi adımları atılmalı! 

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı Av. İzzet Doğan, köyden mahalleye dönüşen yerlerin vergileri için Gelir İdaresi Başkanlığı'nın gereken adımları atması gerektiğini söyledi. 

Ankara'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

Gaziantep Büyükşehir'den 8 mahalleye millet kıraathanesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet Kıraathaneleri Projesi’ne destek vererek 8 mahalleye Millet Kıraathanesi kurdu.

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Sancaktepe'de her mahalleye belediye kreşi!

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Döğücü, Sancaktepe’de sosyal tabanlı projelere ağırlık vereceklerini söyledi. Döğücü, ilçedeki 19 mahalleye 19 kreş açacaklarını belirtti...

Mahalleye dönüşen köylerde emlak vergisi 2022'ye ertelendi!

Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair 7159 sayılı Kanunda mahalleye dönüşen köylerde ikamet eden tüketicilerle ilgili düzenlemeler de bulunduğuna dikkat çeken Avukat Doğan, mahalleye dönüşen köylerde emlak vergisinin ertelendiğini söyledi...

Antalya'da her mahalleye köy evi inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019’dan sonra her mahalleye bir köy evi yapacaklarını müjdeledi. 

TOKİ Diyarbakır Kayapınar kura sonuçları 328 konut!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar kura sonuçları 328 konut henüz belli olmadı. TOKİ Diyarbakır Kayapınar kura sonuçları 328 konut açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konyada 328 mahalleye park inşa edildi Haberi

Konyada 328 mahalleye park inşa edildi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile mahalle olan tüm köylere ve beldelere örnek parklar yapıyor. Büyükşehir’in şu anda yapımı devam eden ve tamamlanan park sayısı 328’e ulaştı.


Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte şehrin tamamında gerçekleştirdiği yatırım atağı kapsamında mahalle olan tüm köylere ve beldelere modern parklar kazandırıyor.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında tüm ilçelerde yatırım yağmuru başlattıklarını belirterek, ilçe merkezlerinin tamamında ana cadde düzenlemeleri, kültür merkezi, şehir konağı, spor salonu gibi yatırımların sürdüğünü ifade etti. Yeni mahalle olan 584 köyün tamamına ve 168 beldeye farklı tarzlarda birer park kazandıracaklarını kaydeden Başkan Akyürek, şu anda yapımı devam eden ve tamamlanan park sayısının 328 olduğunu dile getirdi.


Konya genelinde ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmalarının devam...