15 / 05 / 2024

Kooperatifler ve üst kuruluşları yönetim kurulu üyelerinin genel kurul toplantıları

Kooperatifler ve üst kuruluşları yönetim kurulu üyelerinin genel kurul toplantıları

Kooperatifler ve üst kuruluşları yönetim kurulu üyelerinin genel kurul toplantılarına sunacakları yönetim kurulu yıllık çalışma raporunun usul ve esaslarına ilişkin tebliğ, 26903 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Suzuki’den mayıs ayına özel kampanya! Suzuki Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny'de kredi avantajları...

Akıllı Hibrit teknolojisi ve üstün arazi yeteneklerine sahip, sağlam modelleri ile öne çıkan Suzuki; Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny sahibi olmak isteyenler için senenin en özel ayrıcalıklarını açıkladı.

Suzuki'den yüzde 0 faiz ve takas destekli kampanya! 

Akıllı Hibrit teknolojisi ve üstün arazi yeteneklerine sahip olan modelleri ile dikkat çeken Suzuki; Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny modellerinde de aynı anda sunduğu kredi ve takas desteği avantajları ile Mart ayına iddialı bir şekilde girdi.

Prof. Dr. Naci Görür’den yeni uyarı: 7 ve üstü bir depreme dayanamaz!

Bursa’da 23 Şubat tarihinde 4.1, 25 Şubat tarihinde de 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konuyla ilgili olarak bir paylaşım yapan Prof. Dr. Görür, “kesinlikle 7 ve üstü bir depreme dayanamaz” dedi.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

65 yaş ve üzeri herkesi ilgilendiriyor! İstanbul'da ücretsiz taşımada şok karar! 

65 yaş üzeri herkes İstanbul'da 'ücretsiz taşıma kararı' hakkındaki detayları merak ediliyor. 65 yaş ve üstü herkesi ilgilendiriyor: İstanbul'da ücretsiz taşımada şok karar...

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

Hepsi Burada'dan gençlere büyük kampanya! Üstün ses kalitesini daha ucuza alın

Hepsi Burada'dan ''Edifier W820NB ANC'' kulaklık için en uygun fiyatı kullanıcılara sunuyor. Heyecan verici ürün Edifier W820NB Plus olarak adlandırılan bu kulaklık, genellikle premium ve üst düzey ürünlerde bulunan özellikleri sunan kablosuz bir kulaklıktır.

Emekli vatandaşlar bu habere kesinlikle bakın! Maaşınız 7500 TL ve üstü ise...

7500 TL üstü maaşınız varsa bu bankadan geri ödeme olmadan peşin para elde edebilirsiniz. Emekli aylığı 7.500 TL ve üstü olanlar için yeni bir ilan yapıldı. Bu ilana göre, emekli maaşı 7.500 TL ve üstü olanlar peşin para elde edecekleri belirtildi.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Son dakika! Zabıta ve itfaiye eri personel alımı yapılacak! KPSS puanı 55 ve üstü olan herkes başvurabilecek!

Tefenni Belediye Başkanlığı tarafından atanmak üzere zabıta ve itfaiye eri alımı yapılacağı açıklandı. Açıklanan ilana göre 9’uncu ve 11’inci derecelere alım yapılacak.

Poco'dan yeni telefon müjdesi! Poco X5 5G ve Poco X5 Pro! 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

POCO'dan müjde geldi. Orta ve üst segmente hitap eden Poco X5 ve X5 Pro yolda. Ekrana gömülü özçekim kamerasına sahip yeni modelin tasarımı internette gündem yaratıyor. Fiyatı hakkında da önemli iddialar var. İşte ayrıntılar...

Ev ve araba almak isteyenler kesinlikle bu tarihi bekleyin! İslam Memiş kırmızı kodla uyardı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ev ve araba almak isteyenler için tarih verdi ve üstüne basa basa uyardı. Bu tarihi bekleyin...

Alt, orta ve üst gelir için dev konut kampanyası Aralık'ta geliyor! Konut kredisinde gelire göre faiz verilecek!

Konut üreticilerinin odaklandığı konut kampanyasına ilişkin detaylar yavaş yavaş belli oluyor. Kampanyada Alt, orta ve üst gelir için üç farklı faiz oranı olması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Kooperatifler ve üst kuruluşları yönetim kurulu üyelerinin genel kurul toplantıları Haberi

Kooperatifler ve üst kuruluşları yönetim kurulu üyelerinin genel kurul toplantıları

Kooperatiflerin yıllık çalışma raporu!


KOOPERATİFLER VE ÜST KURULUŞLARI YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN GENEL KURUL TOPLANTILARINA SUNACAKLARI YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORUNUN USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN TEBLİĞ

             Amaç ve kapsam

             MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı, kooperatif ortaklarının ve diğer ilgili kişi ve kuruluşların bilgilendirilmelerini sağlamak amacıyla kooperatif yönetim kurulunun genel kurul toplantısına sunacağı "Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporu"nun hazırlanmasına ilişkin usul ve esasları belirlemektir.


             (2) Bu Tebliğ hükümleri, 1163 sayılı Kooperatifler Kanununa tabi olan Bakanlığımız görev alanındaki kooperatifler, kooperatif birlikleri, kooperatif merkez birlikleri ve Türkiye Milli Kooperatifler Birliği hakkında uygulanır.


             Hukuki dayanak

             MADDE 2 –...