03 / 05 / 2024

Koray İncedoğan

Koray İncedoğan

DST SPA Tasarım Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Koray İncedoğan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da Deluxia Palace Ataşehir'de kuruldu.

Konut sigortasının önemi iklim krizinin neden olduğu felaketlerle arttı!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Konut sigortası, evleri hasarlara karşı koruma altına alıyor. Erdoğan, konut sigortası yaptıranın bir daha vazgeçemediğini belirtti.

Konut sigortası ile evlerdeki güven teminat altına alınıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortası ile evlerdeki huzurun ve güvenin teminat altına alındığını dile getirdi. 

Kiracılar konut sigortası yaptırabilir mi?

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasının önemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve “DASK’ın yanında konut sigortası için oturduğunuz evin size ait olması şart değil” diye konuştu.

Ray Sigorta konut sigortası oranını artırmayı hedefliyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan yaptığı açıklamada, "Ray Sigorta olarak müşterilerin ihtiyaçlarına dokunan çözümlerle bu ürünle ilk tanışma oranını artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Koray GYO, İller Bankası'nın Eyüpsultan arsa satışı ihalesine katıldı!

Koray GYO ve Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve ortak girişim grubu, İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 1563,1571 ve 1572 Parsellerin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumuna katıldı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesi tescil edildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 17 Mayıs 2021 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında kabul edilen Esas Sözleşme Değişiklikleri tescil edildi.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nde değişiklik pay sahiplerinin onayına sunuldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin değişiklik tasarıları Ticaret Bakanlığı'nın iznini takiben; yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Yapı Kredi Koray GYO bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağanüstü genel kurul daveti ve bilgilendirme dokümanını yayınladı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesinin 2., 4., ve 15. maddelerinin tadil edilmesine, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 9 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 30 Mart 2021 tarihinde tescillendi. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Yapı Kredi Koray GYO Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 9 Mart 2021 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirildi. Toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun Koray Gayrimenkul'e devriyle ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'nun ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den şirkete ulaşan açıklama yayınlandı.

Koray İncedoğan Haberi

Koray İncedoğan

DST SPA Tasarım Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Koray İncedoğan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da kuruldu. 


DST SPA Tasarım Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Başka yerde sınıflandırılmamış diğer inşaat malzemesi toptan ticareti (merpen, korkuluk, plastik depolar, seramik borular vb. dahil) 


DST SPA Tasarım Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Sümbül Sokak, Deluxia Palace No:5 Kat:11...