23 / 07 / 2024

kordon parkomat sistemi

kordon parkomat sistemi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve Yardımcısı Süleyman Kutay'ın kentin trafik sorununun çözümü için hazırladığı kitapta da yer alan Kordon'daki trafik akışının tek yön yapılması uygulamasını hayata geçirecek.

İzmir Kordon'a parkomat sistemi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve Yardımcısı Süleyman Kutay'ın kentin trafik sorununun çözümü için hazırladığı kitapta da yer alan Kordon'daki trafik akışının tek yön yapılması uygulamasını hayata geçirecek.

Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi hayata geçirildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrik üretim ve dağıtımı, madencilik, doğalgaz, petrol, bor, kömür gibi bakanlığın faaliyet gösterdiği alanlara ilişkin ayrıntılı tematik haritalar üreten Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi'ni hayata geçirdi

Kordon ve Pasaport esnafına çöp uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kordon ve Pasaport esnafından, yer altına alınan çöp konteynerlerinin kullanımına özen gösterilmesini ve büyük çöp poşetlerinin doğrudan çöp kamyonlarına verilmesini istedi.

İzmir Kordon'daki çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Aydınlatma lambalarının, su baskınlarına karşı alt yapının tamamen yenilendiği, yeni bitki türlerinin dikildiği Birinci Kordon'da ayrıca kentin simgesi nazar boncuklu İzmir logosu da turisitlerin büyük ilgisini çekti.

Türkiye'de yeşil çatı sistemi yaygınlaşıyor!

Yeşil çatı sistemi, son yıllarda Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Teknolojiyi uygulayan firma sayısı çoğalınca rekabet de arttı. Metrekare fiyatları 20-30 euro'dan 6-7 euro' ya kadar düştü...

İzmir köylerindeki su depolarına otomasyon sistemi yerleştirildi!

Köylerdeki su depolarına radyo frekansı ile çalışan otomasyon sistemi yerleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, böylece hem dolan depoların taşarak su kaybı yaşanmasını hem de pompalardaki gereksiz enerji harcamasını önlemiş oldu.

Afyonkarahisar Belediyesi Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi kuracak!

Afyonkarahisar Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde kuracağı Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi ve Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali ile sofra tuzundan klor üretip, tesisin elektrik ihtiyacını karşılayacak.

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor!

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan Atıksu SCADA Merkezi' nde, 22 büyük sanayi kuruluşunun atık suları elektronik ortamda takip ediliyor.

Kordon Subay Orduevi'nde yangın çıktı!

İzmir Kordon Subay Orduevi'nde dün akşam yangın paniği yaşandı Bölgeye çok sayıda itfaiye ve AKS aracı gönderildi. Mutfak kısmında çıktığı öğrenilen yangın kısa sürede söndürülürken çevrede itfaiye araçlarını gören vatandaşlar panik yaşadı.

Gazipaşa Havalimanı'na güvenli uçuş için ölçüm ve raporlama sistemi kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazipaşa Havalimanı'nda emniyetli uçuşu sağlamak amacıyla Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından otomatik meteoroloji ölçüm ve raporlama sistemi kurulacağını söyledi...

Tünel kalıp sistemi nedir?

Düşük maliyetli ve hızlı yapılandırılması amacıyla çok tercih edilen tünel kalıp sistemi nedir? Tünel kalıp sistemi dezavantajları nelerdir? Tünel kalıp sistemi depreme dayanıklı mıdır? İşte Tünel kalıp sistemi özellikleri...

Akça Beton maliyetlerini Twin Otomatik Gresleme Sistemi'yle düşürüyor!

Farklı üç sistemi makinalarda bir ay süreyle deneyen Akça Beton, ASCENDUM Makina distribütörlüğünde satışa sunulan Twin Otomatik Gresleme Sistemi’ni tercih etti.Akça Beton maliyetlerini Twin Otomatik Gresleme Sistemi'yle düşürüyor...

Kordon'daki çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Kordon'daki çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. İzmir’in sembol alanlarından Kordon’da ve Konak’ta yoğun bir çalışma temposu içine giren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tercihi, kuraklığa ve tuzlu suya dayanıklı çim oldu.

kordon parkomat sistemi Haberi

kordon parkomat sistemi


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir'de trafikle ilgili iki önemli uygulamayı hayata geçirmeye hazırlandığı öğrenildi. Buna göre belediye, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve Yardımcısı Süleyman Kutay'ın kentin trafik sorununun çözümü için hazırladığı kitapta da yer alan Kordon'daki trafik akışının tek yön yapılması uygulamasını hayata geçirecek. 

Araçlar Kordon'a liman tarafından girecek ve Cumhuriyet Meydanı'na kadar gelecek. Ayrıca, kent içindeki park yerlerine parkomat sistemi kurulacak. Böylece araçlar ilk 15 dakika ücretsiz olarak buralara park edebilecek. 15 dakikadan sonrası ise ücretli olacak ve süre uzadıkça ödenecek bedel de artacak. Uygulama pilot olarak Konak ilçesinde başlatılacak. 


'Rahatlama sağlanacak'

Belediyenin bu iki uygulama için önümüzdeki meclis toplantısında karar almaya hazırlandığı belirtildi. Emniyet yetkilileri, otobüslerin ardından bu iki proje ile kent merkezinin daha rahat nefes alacağını belirli bir ölçüde...