25 / 05 / 2024

koreli teknoloji firmaları yatırım

koreli teknoloji firmaları yatırım

Yabancı yatırımcıları çekmek için Türkiye’nin çok iyi teşvikler verdiğine dikkat çeken LG Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “Türkiye Yatırım Ajansı ile görüşüyoruz. 2 tane somut projemiz var. Bunlar Ar-Ge barındıran yatırımlar olacak” dedi.

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Telefon alacaklar elinizi çabuk tutun! Büyük zam kapıda

Enflasyona paralel uygulanan zamlar teknoloji firmalarınında ürünlerine zam yapmasına neden oldu. İşlemci pazarının yüzde 95'ini elinde tutan ARM, ücretlendirme politikasını değiştirmeye hazırlanıyor.

Samsung Galaxy Book 3 Pro sahne ışıkları altında! 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Unpacked 2023 etkinliğinde yeni dizüstü bilgisayarlarını ve Galaxy S23 serisini tanıttı.

Teknoloji devi Microsoft'ta neler oluyor? Net kârı 7 yıldır ilk kez düşüşte!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından biri olan Microsoft, global ölçekte resesyon beklentisiyle birlikte ekonomideki olumsuz etkiyi yeni yılın ilk günlerinden beri hissediyor. Dev şirketin maddi olarak sıkıntılı bir süreç yaşarken, bu kez de kâr oranının yüzde 12 düştüğü bilgisi geldi.  Geçen

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy M14 5G’nin özellikleri ortaya çıktı! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, giriş seviyesi ve orta seviye telefonlarını geliştirmeye devam ederken, 1 Şubat etkinliği için hazırlıklarını sürdürüyor.

Maximum karttan teknoloji jesti! 500 TL MaxiPuan

30 Eylül 2022'ye kadar Maximum kredi kartınız ile seçili teknoloji firmalarından tek seferde gerçekleştireceğiniz 25.000 TL üzeri ilk alışverişinize 500 Türk Lirası MaxiPuan kazanma fırsatını kaçırmayın.

Samsung’dan kaçırılmayacak kampanya! Galaxy A52 modelinde büyük indirim! 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefonu Galaxy A52 modelinde dev indirim yaptı. Samsung'un fırsat ürünü Galaxy A52’nin fiyatı ne kadar? İşte, 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Google ve Facebook şimdi ne yapacak? Kürtaj yasası teknoloji devlerini zora sokuyor

ABD'nin yeni kürtaj yasası teknoloji firmalarını karıştırdı. Başta Google olmak üzere pek çok firma sakladığı verilerden dolayı zor durumda kalabilir.

Hyundai Tucson Hybrid 230 beygirlik versiyonu ile Türkiye'de! İşte 9 Haziran fiyat listesi

Güney Koreli teknoloji devi Hyundai'nin ilk kez 2004 yılında tanıttığı Hyundai Tucson aradan geçen 18 yılda ilk kez elektrikli motorla yollara çıktı. Hybrid sistemle Türkiye'de müşterilere sunulacak olan Hyundai Tucson, adını Arizona'daki Tucson şehrinden alıyor.

Samsung Alışveriş Festivali başladı! 5.000 TL’ye varan para yüklü kart hediye! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, "Samsung Alışveriş Festivali" adını verdiği kampanyayı başlattı! Samsung'dan seçili ürünleri satın alacak kullanıcılara 5.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı sunuyor! Peki, Samsung Alışveriş Festivali hangi ürünlerde geçerli? Fiyatları ne kad

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Bilişim Vadisi'nde teknoloji şirketleri ofis açmaya başladı!

Türkiye'nin Otomobili, merkezinin bulunduğu Bilişim Vadisi'ni de hareketlendirdi. Teknoloji firmaları, Bilişim Vadisi'ne gelerek teker teker ofislerini açıyor.

koreli teknoloji firmaları yatırım Haberi

koreli teknoloji firmaları yatırım

100'den fazla ülkede 82 bin çalışanıyla ve 60 milyar doların üzerindeki cirosuyla dünyanın sayılı teknoloji şirketlerinden olan Güney Koreli LG firması Türkiye'de yatırım yapacak. Türkiye'nin Avrupa ve çevresindeki ülkelere nazaran hızla büyüdüğünü belirten LG Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, Yeni Şafak'a özel açıklamalarda bulundu. Türkiye Yatırım Ajansı ile 2 somut proje üzerinde görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Cho, yatırımcılara sunulan teşviklerden faydalanmak istediklerini belirtti.


TEKNOLOJİK İŞBİRLİĞE HAZIRIZ

LG ve Güney Kore olarak her alanda Türkiye ile teknolojik işbirliğine hazır olduklarını belirten Genel Müdür Cho, “Teknoparklarınızı biliyoruz ve üzerinde çalışıyoruz. LG açısından Türkiye yatırım yapma ve büyüme açısından çok stratejik bir ülke. Bu stratejik konum Samsung ve Hyundai için de geçerli. Güney Koreli birçok firma Türkiye'de iş yapıyor. Nükleer santrale talip olmuştuk. Koreli firmalar...