06 / 05 / 2024

Maximum karttan teknoloji jesti! 500 TL MaxiPuan

Maximum karttan teknoloji jesti! 500 TL MaxiPuan

30 Eylül 2022'ye kadar Maximum kredi kartınız ile seçili teknoloji firmalarından tek seferde gerçekleştireceğiniz 25.000 TL üzeri ilk alışverişinize 500 Türk Lirası MaxiPuan kazanma fırsatını kaçırmayın.



İhtiyacınız olan tüm teknoloji alışverişleriniz Maximum kredi kartınızla ödeme yapmanız halinde kazandırıyor. Maximum kartlılara özel yeni kampanya 15 Eylül’de başladı. Kampanyaya katılmak için son tarih 30 Eylül 2022… Kampanyadan faydalanabilmek için Maximum kredi kartınız ile seçili bazı teknoloji firmalarından 25 bin TL’Lik alışveriş yapmanız gerekiyor, bu alışverişin karşılığında 500 Türk Lirası MaxiPuan kazanacaksınız.

KAMPANYAYA HANGİ TEKNOLOJİ FİRMALARI DAHİL

Peki kampanya hangi teknoloji mağazalarında geçerli? Maximum kredi kartınızla Apple, Artı Bilgisayar, Casper, Gürgençler, Huawei, MediaMarkt, Monster Notebook, Sony, Teknosa ve Vatan Bilgisayar’dan yapacağınız 25 bin TL’lik alışverişler kazandıracak. 

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN NE YAPMALI?Kampanyaya katılabilmek için  alışverişinizden önce veya sonra Maximum Mobil'de ya da  İşcep'te ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız gerekiyor. Kampanya kapsamında Eylül ayının sonuna kadar Maximum kartınız ile yapacağınız 25 bin TL ve üzeri ilk alışverişinize 500 Türk Lirası MaxiPuan hediye edilecek. 

Maximum karttan teknoloji jesti! 500 TL MaxiPuan


Geri Dön