17 / 05 / 2024

körfez cemevi yardım teklifi

körfez cemevi yardım teklifi

Körfez Belediyesi'nin şubat ayı meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi'nin meclis toplantısında alınan kararla Körfez Cemevi'ne 100 bin lira para yardımı yapılması kabul edildi.

Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok bölge de rezerv alan ilan edildi. Peki Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Kızılaydan yardım parası! 5 bin TL almak için detaylar! 

Türkiye vatandaşlarına 5 bin TL Kızılay’dan yardım desteği geldi! Bu destek ihtiyaç sahibi ilgilendiriyor. Türkiye’de yardıma ihtiyacı olan aileler Kızılay’ın bu desteğinden yararlanabilecek. Yardım kampanyasından yararlanmak için belirli başvuru koşullarının sağlanması ve zamanında başvurulması ger

Düşük gelirlilere market yardımı! Almak için şartlar açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi kişilere destek ödemesi yapmaya devam ederken yeni bir destek ödemesi bilgisi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 700 TL gıda yardımı yapacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart 2023 destek müjdesi! SED yardım ödemeleri yapıldı mı? Mart 2023 SED yattı mı?

"Mart 2023 SED hibeleri ne zaman ödenecek?" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yoksul ailelere çocuklarının masraflarını karşılamak için aylık olarak SED yardımı yapıldığını açıkladı. Peki Mart 2023 SED yardım ödemeleri ne zaman yapılacak? SED Yardım ödemesi yapıldı mı?

İhtiyaç sahiplerine müjde! Belediye yardım başvuru ekranı burada! Odun/kömür, erzak, gıda, giyim yardımı...

Dar gelirli ailelere yönelik belediye yardım başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabı merak konusu oldu. Odun/kömür, erzak, gıda, giyim gibi pek çok konuda sağlanan yardımlara başvurular internetten gerçekleştirilebiliyor.

Aile Bakanı Derya Yanık’tan yeni yardım müjdesi! Ev kadınlarına 2 bin TL verilecek! Hemen başvurun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal devlet olma anlayışı ile milyonlarca vatandaşa her ay düzenli yardım parası yatırıyor. Bakanlık tarafından sağlanan bu sosyal yardımlardan ev hanımları da nasibini alıyor.

Hollanda'dan depremzedelere 88 milyon 921 bin 469 Euro'luk büyük yardım!

Türkiye'de yapılan ortak canlı yayına benzer bir yardım kampanyası Hollanda'da da yapıldı.  Yaklaşık 88 milyon 921 bin 469 Euro para toplandı. İşte detaylar...

Böyle yardım görülmedi! Bakanlık, tam 200 bin TL ev onarım desteği veriyor! Geri ödeme yok!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyacı olan vatandaşlara doğalgazdan elektriğe, kira yardımından çocuk parasına çeşitli alanlarda maddi yardımda bulunuyor.  Kötü şartlardaki evini yenilemek isteyen vatandaşlara yapılan destek ise ağızları açık bıraktı. Bakanlık bu taleple gelen ihtiyaç sahibi v

18-70 yaş arası vatandaşlara 1250 TL yardım! Bakanlık yardım elini uzattı: Başvuru sayfası açıldı

Bakanlık yine harekete geçti. 18-70 yaş aralığında ki başvuru yapan herkese 1250 TL ödeme yapılacağı müjdesi verildi. PTT'den kimliğiniz ile yıllık ödemelerden yararlanabilirsiniz. İşte 18 yaş üstündekilerin başvuru yapabileceği sosyal yardım ödeme detayları haberimizde.

Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Elektrik, doğal gaz desteği ve sosyal yardım alanlara müjde! Artık PTT’ye gitmeye gerek kalmadı!

PTT üzerinden yapılan çeşitli kurum ödemeleri için artık PTT iş yerlerine gitmeye gerek kalmadığı, hak sahiplerinin, elektrik, doğal gaz, tüketim destekleri ile sosyal yardım ödemelerini e-Devlet üzerinden alabilecekleri açıklandı.

Aralık ayı doğalgaz yardımı yattı mı? Doğalgaz yardımı başvuru şartları nelerdir?

Doğal gaz desteğine dair vatandaşların merak ettiği birtakım sorular vardır. Peki Aralık ayı doğalgaz yardımı yattı mı? İşte detaylar!

körfez cemevi yardım teklifi Haberi

körfez cemevi yardım teklifi

Umre'de olan belediye başkanı İsmail Baran'ın yerine meclise vekaleten Faruk Denli başkanlık etti. Toplantının önemli kararları arasında, Körfez Cemevi'ne 100 bin lira yardım yapılması ve ilçe müftülük binası kaba inşaatının da belediye tarafından yapılması maddeleri yer aldı. Toplantıda ayrıca Kınık Belediyesi 'kardeş belediye' olarak ilan edildi. 


Madde görüşülürken söz alan CHP'li meclis üyesi Fevzi Canbaz, "Genel başkanınız İzmir'i 'gavur' ilan etmişti, şimdi onun gavur ilçesini kardeş yapınca size kızmasın" diye eleştiride bulundu. Bunun yanında zabıtaların mesai saatleri ücretleri 248 liradan 403 liraya çıkarıldı. 


YANLIŞLIK DÜZELTİLDİ


15 maddelik gündemin en çarpıcı kararları arasında, daha önce demir yollarıyla yerleşim yerleri arasındaki mesafenin 10 metre olmasına ilişkin kararın, imar planlarına yanlışlıkla 1 5 metre işlenmesiyle ilgili hatanın düzeltilmesi oldu. 


Yapılan oylamayla bu yanlışlık düzeltildi ve mesafe...