07 / 05 / 2024

Körfez Kartepe Metrosu istasyonları

Körfez Kartepe Metrosu istasyonları

Kocaeli Körfez Atalar'dan Kartepe'ye Cengiz Topel Havalimanı'na kadar planlanan Körfez - Kartepe Metro Hattı projesinde güzergah netleşti. Körfez - Kartepe Metro Hattı'nda 23 istasyon olacak. İşte detaylar...

Kocaeli Kartepe Konakları'na Körfez ülkelerinden teklifler başladı!

Kartepe Konaklarının 1. Etabını teslim eden FDB İnşaat 2.Etap inşaatını sürdürdüğü ve 3.Etap için projelendirme yaptığı şu günlerde Körfez ülkelerinden teklifler almaya başladı.

Kocaeli-Körfez-Kartepe Metrosu'na bakanlıktan onay!

Kocaeli-Körfez-Kartepe Metro Hattı için bakanlığa 15 Nisan 2015 tarihinde başvuru yapılmıştı. Yeni metro hattı için bakanlıktan onay verildi. Proje 2.5 milyar TL'ye mal olacak.

Kocaeli Körfez - Kartepe Metro Hattı güzergahı belli oldu!

Kocaeli Körfez Atalar'dan Kartepe'ye Cengiz Topel Havalimanı'na kadar planlanan Körfez - Kartepe Metro Hattı projesinde güzergah netleşti. Körfez - Kartepe Metro Hattı'nda 23 istasyon olacak. İşte detaylar...

Körfez GYO'nun halka arzında 16,5 milyon TL'lik payı satıldı!

Gedik Yatırım Mnekul Değerler'in halka arzına aracılık ettiği Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 24-25 Nisan 2014 tarihlerinde toplam 16 milyon 500 bin TL'lik nominal değerli payının satıldığı bildirildi...

Körfez GYO'dan 19 milyon lira halka arz geliri!

Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın yüzde 99.99 iştiraki Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın borsada satış-sabit fiyatla talep toplama ve satış yöntemi ile hisse başına 1.15 liradan gerçekleştirilen halka arzı tamamlandı...

Körfez Gayrimenkul genel kurul kararı tescil belgesini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı genel kurul kararı tescil belgesini yayınladı.

Körfez Gayrimenkul tescil belgesini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırımları tescil belgesini yayınladı. İlgili dosya haberimizde yer alıyor.

Sayıştay, Kadıköy-Kartal Metrosu'nun yapımına ilişkin iddiaları yalanladı!

Sayıştay, Kadıköy-Kartal Metrosu' nun yapımına ilişkin bazı basın yayın organlarında yer alan iddiaları yalanladı. Söz konusu haberde "metro inşasına yönelik maliyetlerin şişirildiği iddiası" yer alıyor...

Körfez Gayrimenkul halka arz fiyatı için değerlendirme raporu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz fiyatı için değerlendirme raporu yayınladı.

Körfez Gayrimenkul yönetim kurulu toplantı tutanağını yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu toplantı tutanağını yayınladı.

Ali Ağaoğlu'na Körfez ülkelerinden davet!

Ali Ağaoğlu, Körfez ülkeleri ile temaslarını sürdürüyor. Gelen davet üzerine ziyaret ettiği Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi ve ülkenin önde gelen aileleri tarafından karşılanan Ağaoğlu'na üst düzey ağırlama protokolü uygulandı.

Astaş Holding, portföyünün yüzde 12'sini Körfez'e sattı!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı yaptığı açıklamada, mütekabiliyet yasasının yatırımların önünü açtığını belirterek, " Biz de portföyümüzün yüzde 12'sini Körfez yatırımcısına sattık " dedi.

Körfez‘in emlak kralları yatırım için yola çıktı!

Yarım trilyon dolarlık iş hacmine sahip olan Körfez fonları, İstanbul’a ‘yatırım çıkarması’ yaptı. Arap dünyasının emlak kralları “Daha önce işbirliği yapıyorduk, şimdi doğrudan yatırım için geleceğiz” diyorlar...

Körfez Kartepe Metrosu istasyonları Haberi

Körfez Kartepe Metrosu istasyonları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Kuzey Toplu Taşıma Hafif Raylı Sistem Hattı Projesi için 15 Nisan 2015 Çarşamba günü bakanlığa başvuru yapıldı. 2.5 milyar TL'ye mal olacak metro projesi  Körfez Atalar Mevkiinden başlayarak D-100 Karayolunu takip ederek, Tütünçiftlik-Derince-İzmit-Yahya Kaptan ve Köseköy’den geçerek Cengiz Topel Havaalanı’na ulaşacak.



Metro Hattı projesiyle İzmit, Derince, Körfez ve Kartepe ilçe merkezlerinin birbirleri ile ve İzmit kent merkezi ile olan bağlantılarını sağlayacak. Kuzey Toplu Taşıma Hafif Raylı Sistem Hattı bir gidiş bir de dönüş olmak üzere çift hat işletilmesi planlanan hattın kesit genişliği hemzemin ve viyadükte 8,7 metre; hat yer altında çift delme tünel olacak.


Hat güzergâhı boyunca toplam 23 adet istasyon yeri belirlendi. Körfez - Kartepe Metro Hattı...