04 / 05 / 2024

Körfez köyleri grup yolu ihalesi

Körfez köyleri grup yolu ihalesi

Kocaeli Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez ilçesi Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu yapım ihalesi yapıldı. Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu, yapılacak çalışmayla İlimtepe yoluna bağlanacak.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kinay ve Ersin Kinay ortaklığında kuruldu.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Kahramanmaraş merkezli depremler köyleri nasıl etkiledi? Köylerin ihtiyaçları ve beklentileri neler?

Deprem felaketlerinin ilk etapta arama-kurtarma ekipleri şehirlere ve ilçelere koşarken, kırsal bölgeler en son ulaşılan yerler arasındaydı. Köy Okulları Değişim Ağı KODA da bölge insanları ile yaptıkları görüşmelerden yola çıkarak köylerde yaşayanların ihtiyaçlarını ve beklentilerini tespit etti.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

2 milyon kişiyi yakından ilgilendiren müjde! Emeklilik için artık o grup da kapsamda

Türkiye'de son dönemde en çok beklenen konular arasında yer alan EYT'de artık sona yaklaşıldı. EYT'nin Aralık ayında meclise gelip Ocak 2023'te yasalaşması beklenmekte. EYT ile ilgili son dakika haberleri de geliyor. Sayıları iki milyonu bulan staj mağdurları hakkında önemli bir gelişme oldu.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Kurt tarafından kuruldu.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

Körfez köyleri grup yolu ihalesi Haberi

Körfez köyleri grup yolu ihalesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez ilçesi Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu yapım ihalesi yapıldı. Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu, yapılacak çalışmayla İlimtepe yoluna bağlanacak. 2 milyon 729 bin 136 TL yaklaşık maliyet belirlenen ihaleye 12 firma katıldı. 6 kilometre beton yolun yapılacağı grup köy yolunda 1 adet de dere geçişi işi yapılacak. İhaleyi kazanan yüklenici firmadan sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 270 günde yapım işini tamamlaması...