24 / 07 / 2024

Körfez metruk ev

Körfez metruk ev

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının yanında bulunan metruk binalar tinerci ve evsizlerin meskeni oldu.

Kocaeli Körfez'de 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 ev sahibi olma fırsatı! Ev alacaklar dikkat! 

Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu  180 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Körfez Sahili'ndeki 'hayalet ev' korkutuyor!

Kocaeli Körfez Yarımca sahilinde sahipsiz halde duran bina çevrede yaşayan vatandaşları korkutuyor.

Körfez’de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Körfez Belediyesi, ilçede kötü görüntüye neden olan ve güvenlik açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor.

Körfez'deki metruk binalar tehlike saçıyor!

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının yanında bulunan metruk binalar tinerci ve evsizlerin meskeni oldu.

Bingöl'de uyuşturucu kullanılan metruk ev yıkıldı!

Bingöl'de uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk ev İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

Körfez'de vatandaşların şikayet ettiği bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez Güney Mahallesi’nde çöplük halinde bulunan metruk bina şikayetler üzerine yıkıldı.

Kocaeli Körfez'de 150 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, metruk halde terk edilen ve çevre için tehlike oluşturan 150 bina 2018 yılında yıkıldı.

Kocaeli Körfez'de metruk binalar yıkılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından metruk halde bulunan ve vatandaşlar can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz halde olan binalar tespit edilip yıkılıyor.

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Kocaeli Körfez'de eski binalar yıkılıyor!

Kocaeli Körfez’de uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen ve görüntü kirliliğine sebep olan metruk binaların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Körfez'de 46 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından ilçede bulunan tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan 84 metruk binadan 46'sı yıkıldı.

Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve konut sektörüne güveniyor!

EXPO Turkey by Katar Fuarı'na katılan Sinpaş GYO'nun Genel Müdürü Seba Gacemer, sektör ve fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gacemer, ''Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve sektöre güveniyor. Yatırımcılar projeleri gezmeden sadece maket üzerinden ev aldı'' diye konuştu.

Akkuyu NGS'nin inşaatına Körfez ilgisi!

Rusya Devlet Nükleer Enerji Kurumu (Rosatom) Başkanı Aleksey Lihaçev, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin inşaatıyla ilgili bilgi verdi. Lihaçev, Körfez ülkeleri ve Rus şirketlerinin NGS'nin inşaat süreciyle ilgilendiğini belirtti.

Körfez metruk ev Haberi

Körfez metruk ev

Körfez'in Kirazlıyalı Mahallesi’nde atıl durumda bulunan metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının hemen yanında da yer alan metruk binalar Kirazlıyalı Mahallesi’nde artarken, belediye tarafından yıkım yapılması isteniyor.

Kocaeli Zirve Gazetesi'nden Nabi Yazıcı'nın haberine göre; bir sahil mahallesi olarak bilinen ve çok sayıda villa ile yazlık evlerin bulunduğu mahallede, sahipleri tarafından terk edilen binalar tinerci ve evsiz insanlar tarafından kullanılmaya başlandı.

Çocuk parklarının da yanında bulunan binalar nedeniyle çocuklarını oyun oynamaya korkarak gönderdiklerini ve rahat uyuyamadıklarını belirten vatandaşlar, “Belediyenin bu binaların yıkımını yapmasını ya da çevresini tamamen kapatarak önlem almasını istiyoruz. Binalara giren çıkan ve burada kalan insanlar yarın bize ve çocuklarımıza zarar verebilirler” diyor.

Belediye yetkilileri daha önce de alınan şikayetler sonrasında bina sahipleri ile...