28 / 07 / 2024

körfez tüpraş kavşağı köprüsü ne zaman bitecek

körfez tüpraş kavşağı köprüsü ne zaman bitecek

Körfez Tüpraş kavşağında kangren olan 20 yıllık sorunu çözüme kavuşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yarımca Seramik caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşağı da tamamlamak için kolları sıvadı...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Türkiye'den Körfez ülkelerine Mayıs ayında 1,6 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye'nin Körfez ülkelerine ihracatı, Mayıs ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 29 arttı ve 1 milyar 691 milyon dolar şeklinde oldu.

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yatırım 5 yılda 2,5 milyar doları buldu!

A-S Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, yaptığı açıklamada 2015-2019 döneminde Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen doğrudan yatırım miktarının 2,5 milyar dolara ulaştığını dile getirdi.

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

Körfez'de rehabilitasyon merkezi açılması talebi TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ne rehabilitasyon merkezi açılması talebi gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

NGSTYLE, Körfez'de mağazalar açacak

NGSTYLE, mağazalaşmaya devam ediyor. NGSTYLE'ın kurucusu Nazlı Gürer Aldıkaçtı, "Yeni yatırımlar ve mağazalar için Körfez ülkeleriyle de görüşmelerimiz var" ddi..

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta atılacak!

40 milyon yatırımla yükselecek İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta törenle atılacak. Projenin yüzde 70’i satıldı.

körfez tüpraş kavşağı köprüsü ne zaman bitecek Haberi

körfez tüpraş kavşağı köprüsü ne zaman bitecek


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Yarımca Kavşağı ve Tüpraş kavşağında eksik imalatlar tamamlanıyor. Körfez Tüpraş kavşağında kangren olan 20 yıllık sorunu çözüme kavuşturan Büyükşehir, Yarımca Seramik caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşağı da tamamlamak için kolları sıvadı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Tüpraş kavşağında yaptığı çalışmayla sanayi tesislerinin D-100 Karayolu ve TEM otoyoluna bağlantılarında yaşanan 20 yıllık ulaşım sorununu sanayicilerin de katkısıyla çözmüştü. Büyükşehir, bu kez Yarımca Limanı’ndan gelen araçların D-100 Karayolu’na bağlantısını sağlamak amacıyla ikinci büyük adımı atıyor. Büyükşehir, sanayi tesislerinden ve limanlardan çıkan araçların, D-100 Karayolu ve TEM otoyoluna bağlantılarında yaşanan ulaşım sorununu çözmek ve yerel trafiğin rahatlaması amacıyla köprülü kavşaklarda bulunan eksik imalatları tamamlamak için düğmeye bastı.


İhalesi gerçekleştirilen ve yüklenici firmaya teslim edilen iş kapsamında yük limanlarının getireceği ek...