07 / 05 / 2024

Körfez ülkeleri türkler

Körfez ülkeleri türkler

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, iktidarı döneminde sık sık gittiği Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) de dahil olmak üzere Körfez ülkelerinde Türk işadamlarını 3 trilyon dolarlık proje bekliyor...

Yabancılar konutlarını satıyor, Avrupalı Türkler arsa alıyor! Arsa satışları resmen rekor kırdı!

Yabancılar yatırım yaptığı konutları satarken, Avrupalı Türkler arsa almaya başladı ve arsa satışları rekor kırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

Türkiye'den Körfez ülkelerine Mayıs ayında 1,6 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye'nin Körfez ülkelerine ihracatı, Mayıs ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 29 arttı ve 1 milyar 691 milyon dolar şeklinde oldu.

SaleFish'den Türkiye pazarı için önemli ortaklık!

Kanadalı Merkezli uluslararası online gayrimenkul satış platformu SaleFish, Türkiye, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri temsilciliği GMK Group ve Plus Group'a verme kararı aldı. 

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Türkler'in yüzde 44'ü aşırı kalabalık evler yaşıyor!

Türkler'in neredeyse yarısının aşırı kalabalık evlerde yaşadığı ortaya çıktı. Verilere göre, hanede yaşayan kişi sayısı yeterli seviyede değil.

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yatırım 5 yılda 2,5 milyar doları buldu!

A-S Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, yaptığı açıklamada 2015-2019 döneminde Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen doğrudan yatırım miktarının 2,5 milyar dolara ulaştığını dile getirdi.

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

Türkler Karadağ'da yıllık bin adet konut alıyor!

Karadağ Türk İşadamları Derneği Kurucu Başkanı İsmail Oğuz Güvenç, 2015 yılı sonunda 8 olan Türklerin Karadağ'da kurduğu firma sayısının 2019 sonu itibarıyla 4 bini aştığını dile getirerek, "Türkler yıllık bin adet konut alıyor" dedi...

İnşaat sektörü ikinci kez Avrupalı Türkler'le buluşacak!

Ekimde Türk firmaları Avrupa seferine çıkaran Sabah’ın emlak buluşmalarının Stuttgart ayağı için geri sayım başladı. Dev projeler 1-2 Aralık’ta Avrupalı Türkler’e görücüye çıkacak.

İsrail'den Körfez ülkelerine demiryolu projesi planı!

Tel Aviv yönetimi, uzun zamandır yapmayı planladığı İsrail ve Suudi Arabistan'ı kapsayan Körfez ülkeleri arasında demiryolu inşa edilmesine yönelik planını açıklayacak.

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

Avrasya GYO Antalya Türkler Köyü parseli 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporunu yayınladı..

Türkler yurt dışından 20 milyar dolarlık konut aldı!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, darbe girişimi sonrasında Türk vatandaşlarının yurt dışından gayrimenkul alımı yaptığını söyledi. Keçeli, “Türkler Londra, Lizbon gibi şehirlerde yaklaşık 20 milyar dolarlık gayrimenkul aldılar.” iddiasında bulundu.

Körfez ülkeleri türkler Haberi

Körfez ülkeleri türkler

Körfez ülkelerinde 10 sene içinde 3 bin 500 yeni proje yapılacak. 31 yıldır Körfez ülkelerinde iş yapan işadamı Hüsamettin Korkmaz, Türk işadamlarını bir an önce Körfez ülkelerine gelmeye davet etti.


Korkmaz, Körfez'deki iş alanlarıyla ilgili Milliyet'in sorularını yanıtladı. Körfez ülkelerinde mermer işiyle uğraşan Korkmaz, 10 sene içinde yapılacak 3 bin 500 projeyle ilgili olarak, şunları söyledi:


"Ben 31 yıldır buralardayım. Burası bence Türkiye'nin arka bahçesi. Türkiye buraya yönelirse şuan durma noktasında olan bir çok sektör yeniden canlanır. Türk müteahhitleri bırakın Körfez ülkelerini, dünyadaki taahüt sektörünün Çin'den sonra ikincisi, yani bu kadar büyük bir yerdeyiz ama Körfeze geldiği zaman yok. Buralarda altyapı çok ciddi iş bedeli oluşturuyor. 778 proje var, 361 milyar dolar, sadece altyapı için. 


Milliyet'in haberine göre; Bu ülkelerde jenaratör de...