27 / 04 / 2024

körfezin yolları yenilenecek mi

körfezin yolları yenilenecek mi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince ve Körfez İlçelerinde yol bakım ve onarım için ihale yapıldı. Bozulan Derince Çavdar Caddesi ve Körfez Seyda Caddelerinde bakım ve onarım yapılacak.

Kiracılar gerekçe göstermeden evden tahliye edilebilir mi? İşte ev sahiplerinin merak ettiği o detay!

Kiracılarıyla tahliye sorunu yaşayan ev sahipleri sık sık yeni yollar araştırıyor. Peki kiracı nasıl tahliye edilir? Kiracının gerekçe göstermeden tahliye edilmesi mümkün mü? İşte ayrıntılar...

İzmit körfezinde ne oldu? Neden turkuaz renginde?

İzmit’in göz bebeği olan İzmir Körfezi turkuaz renge boyandı. Körfezin rengi dikkat çekerken merak uyandırdı. Körfez rengi için açıklamalar ve araştırmalar yapıldı. İşte İzmit körfezine ne olduğunun açıklaması burada.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Değirmendere sosyal merkez ve otopark projesinde sona yaklaşılıyor!

Körfezin incisi konumunda bulunan Gölcük Değirmendere’de  geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan kapalı pazar, otopark ve sosyal merkezin inşaatında sona yaklaşıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda büyük gün! Trafiğe açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yer alan bazı viyadük ve yollar bugün saat 23.59 itibarıyla trafiğe açılacak.

2018 Aralık ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak?

Kira sözleşmesi Aralık ayında yenilenecek kiracılar enflasyon oranlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, 2018 Aralık ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak?

İmar barışı ile depreme dayanıksız binaların dönüşümü hızlanacak!

Feyzullah Yetgin, “Bugün Türkiye genelinde 7.5 milyon riskli konutun dönüşmesi gerekiyor. Bunun için zaman kaybetmeden, prosedürlere kısa yollar oluşturarak sorunları çözmemiz gerekiyor. İmar barışı bu anlamda Türkiye için kangren olmuş sorunları ortadan kaldırıyor" dedi..

Niğde'nin bazı köylerinde yolların onarılmasına ilişkin sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı köy ve belediye sınırlarındaki yolların onarılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Artvin'de kent yenileme çalışmaları başladı!

Artvin'de KÖYDES projesi kapsamında kentte yatırımlar sürüyor. Artvin'de Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti.

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

İzmir yeni yatırımları bekliyor!

Ege Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) Başkanı Güçlü ziyarette, yeni dönemin İzmir için şans olduğuna dikkat çekerek, “İzmir’in gelişmesi için çok önemli projeler var. Başta Körfezin rehabilitasyonu olmak üzere bir çok projenin hayata geçmesini bekliyoruz” dedi

körfezin yolları yenilenecek mi Haberi

körfezin yolları yenilenecek mi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince ve Körfez İlçelerinde yol bakım ve onarım için ihale yapıldı. İhale kapsamında İSU tarafından yapılan alt yapı çalışmalarında bozulan Derince Çavdar Caddesi ve Körfez Seyda Caddelerinde bakım ve onarım yapılacak. 7 firmanın teklif verdiği ihalede en düşük teklifi 4 milyon 444 bin 450 TL ile Ay-Taş İnşaat verirken en yüksek teklifi, 5 milyon 937 bin 875 TL ile Akova İnşaat verdi.


7 FİRMA TEKLİF VERDİ


Sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından bakım onarım işine başlayacak yüklenici firmadan 450 günde işi tamamlaması isteniyor. 



Kocaeli Büyükşehir...