04 / 10 / 2024

körkün mahallesinde satılık arsa

körkün mahallesinde satılık arsa

Oğuzeli, Körkün mahallesinde 22 bin 655 metrekare alana sahip arsa 1 milyon 359 bin 336 TL'ye satılacak...

Maslak plazalar bölgesinde dev satış: Otopark olarak kullanılan arsa 36.6 milyon TL'ye satılıyor!

Sarıyer Maslak'ta plazalar bölgesinde yer alan bir arsanın hissesi satılıyor. Arsa satış fiyatıyla resmen dudakları uçuklattı. İşte o satış ile ilgili detaylar...

Evde Tek Başına 2'deki lüks konut 196 milyon Türk Lirası'na satılıyor!

Sevilen tatil filmi “Evde Tek Başına 2: New York'ta Kayıp”ta bulunan lüks konut, milyonlarca dolara satılıyor. İşte detaylar... 

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları çeyrek, yarım altın, gram ve Cumhuriyet altını kaç liradan satılıyor? 17 Temmuz güncel altın fiyatı

Altın fiyatları kaç liradan alınıp satılıyor, uzmanlar gram altın, çeyrek altın, ons altın ve Cumhuryet altın fiyatlarını nasıl değerlendiriyor. Kapalıçarşı'da altın fiyatları kaç liradan işlem görüyor sorusunu yatırımcılar merak ediyor. İşte 17 Temmuz güncel altın fiyatları...

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Hatay Amik Ovası icradan satılığa çıkarıldı!

CHP’li vekil Mehmet Güzelmansur, Hatay'da tarım arazi olan Amik Ovası'nın icradan satılığa çıkarıldığını açıkladı. 

İtalyan kasabası her şeyi satılığa çıkarmıştı, olay 'PR çalışması' çıktı!

İtalya'da birkaç kasabada başlatılan ‘1 euroya ev’ projelerindeki çıtayı bir adım yukarı taşıyarak bütün kasabayı satılığa çıkaran Esino Lario’nun ‘halkla ilişkiler dümeni' çevirdiği tespit edildi.

Galip Öztürk'ün müebbet hapis cezasına Yargıtay'dan onay!

Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’ün 22 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yargılandığı davada karar çıktı. Yargıtay, ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan Öztürk'ün müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verdi.

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Ferrah Sineması’nın binası 16 milyon TL'ye satılıyor!

Mülkiyeti Milli Eğitim Vakfı'na ait olan Ferrah Sineması'nın binası satılıyor. Ferrah Sineması binası için mıhammen bedel 16 milyon TL olarak belirlendi.

Bakırköy'de satılık arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Bakırköy Şevketiye Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa satılıyor. İhale, 24 Mayıs'ta yapılacak.

körkün mahallesinde satılık arsa Haberi

körkün mahallesinde satılık arsa

Gaziantep Oğuzeli, Körkün mahallesinde 22 bin 655 metrekare alana sahip arsa Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kapalı teklif usulüyle satılacak.


Toplam değeri 1 milyon 359 bin 336 TL olan arsanın satışı 6 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00'da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantı salonunda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için