31 / 07 / 2024

Korsan emlakçı ne demek

Korsan emlakçı ne demek

İzmir Emlakçılar ve Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, korsan emlakçılara savaş açtıklarını belirterek, “İzmir Emlak Kulübü olarak sessizliğimizi bozmaya karar verdik" dedi

Korsan emlakçılar gün geçtikçe arttı!

Emlak işi kolonu ve kirişi ayırt edemeyenlerin tercih ettiği bir meslek oldu. Son zamanlarda emlak sektörünün ön plana çıkmasıyla herkes emlakçı olmaya başladı.

Korsan emlakçılara dikkat!

Bankaların konut kredilerinde düşük faiz oranı kampanyalarını hayata geçirmesiyle beraber, ev sahibi olma hayalini kuranlar harekete geçti. Bazı vatandaşlar korsan emlakçılar yüzünden mağdur oldu. Emlak Danışmanı Ömer Boğa, sertifikalı emlakçı ile iş yapılması gerektiğini belirtti...

Emlak sektörünün en büyük sorunu 'korsan emlakçılar'!

ALEMDER Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, Alanya emlak sektörünün en büyük sorununun korsan ve kayıt dışı emlakçılar olduğunu söyledi.

Korsan emlakçılara karşı dikkat! Paranız gitmesin!

Gayrimenkul alacakları korsan emlakçılara karşı uyaran emlakçı Metin Yener, “Gayrimenkulde göz ardı edilen emlakçılar sonunuz olabilir. Hayaliniz ve paranız gitmesin. Güvenilir kişileri tercih edin” dedi.

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

Korsan emlakçılara karşı dikkat!

Emlak yatırımı yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken noktalar bulunuyor. Teorik alanda uzman kişi; emlak danışmanlığı konusunda eğitim almış kişiden tavsiye almanız gerekebilir.

Samsun'da emlak korsanına karşı mücadele başladı!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlak piyasasındaki dengesizliğin sebebinin 'korsan' emlakçılar olduğunu ifade ederek 'Korsan emlakçılara ve ayakçılara savaş açtık. Vatandaşlar bu kişileri ihbar hattımıza bildirsin' diye açıklama yaptı. 

Manisa'da korsan emlakçılara göz açtırılmayacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa’da 400-450 arasında emlakçı olduğunu belirterek, korsan emlakçılığın önüne geçmek için çalışmalara başlandığını söyledi. 

Korsan emlakçılara dikkat!

Bodrum, Datça, Marmaris ile Fethiye’de gayrimenkul edinmek isteyen yerli ve yabancı yatırımcılar korsan emlakçılar tarafından dolandırılmamaları için yetkililer tarafından uyarıldı...

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı çıktı!

AHK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Karahalil’in, yaşamını ve başarı notlarını kaleme aldığı “Garip Emlakçı Ne Yapar?” adlı kitabı çıktı

Emlakçı ne kadar komisyon alır 2017?

Emlakçılar da kendilerine gelen talepler doğrultusunda alıcı ile satıcıyı, kiracı ile mal sahibini buluşturarak anlaşmalarını sağlıyor. Peki, bu hizmet için emlakçı ne kadar komisyon alır 2017?

Zekai Akyürek: Korsan emlakçıların sayısı arttı!

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekai Akyürek, kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının da arttığını ifade etti. Akyürek, mücadelenin arttırılması gerektiğini belirtti.

Yavuz Selim Madenli: Korsan emlakçılık tarih olacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konut sektöründeki büyümeyi değerlendirdi. Madenli, emlakçılık sektörünün de yasal bir zemine oturtulması gerektiğini anlattı.

Korsan emlakçı ne demek Haberi

Korsan emlakçı ne demek


İzmir Emlakçılar ve Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Rıdvan Akgün düzenlediği basın toplantısı ile korsan emlakçılara karşı etkin bir mücadele içine girdiklerini aktardı. Akgün, emlak sektörü altın çağını yaşarken, emlak müşavirlerinin baş belası haline gelen korsan emlakçıların piyasada cirit attığının altını çizdi. Akgün, inşaat sektöründe kentsel dönüşüm vurgusu dahilinde yaşanan büyüme, İstanbul-İzmir otoyolu çalışmaları ve İzmir’in yüzde 85’inin kentsel dönüşüme tabi olacağı açıklaması sonucunda bir çok kurumsal firmanın  ‘İzmir’in taşı toprağı altın’ diyerek hücuma geçtiğinin altını çizerek, “İnşaat sektöründe bu büyümenin yanı sıra üretilen konutların ve 2. el konutların pazarlamasını üstlenen emlak şirketleri kendilerine çeki düzen verdi. Emlak sektörünü ciddiye alan bazı emlak firmaları kurumsallığı ön plana alırken eski usulde usta çırak ilişkisinde faaliyet gösteren emlakçılar, ‘Emlak Danışmanlığı Kursları’nı bitirerek...