06 / 05 / 2024

Koruma Yapı adres 

Koruma Yapı adres 

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dabanlı tarafından kuruldu.

Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı! İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir alımı yapılacak! İşte detaylar...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından milyonlarca kişiyi ilgilendirecek açıklama geldi. Adalet ve CTE için İnfaz koruma memuru "gardiyan", zabıt katibi, mübaşir ve diğer sözleşmeli kadrolara memur personel alımı yapılacağı açıklandı.

Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi komisyonda!

TBMM'ye sunulan Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında halihazırda devam etmekte olan tarımsal arazi satışında sınırdaş tarımsal arazi maliklerinin önalım hakkına ilişkin davaların reddedilmesi amaçlanıyor. 

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi mecliste!

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Develi'de tarihi yapıların koruma altına alınması TBMM'de!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yer alan tarihi yapıların koruma altına alınması ve restorasyonuna yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dabanlı tarafından kuruldu.

Antalya'da koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı!

Antalya’da Magydos Antik Kenti'nin bir bölümü yapılaşma nedeniyle koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı.

Nitelikli doğal koruma alanlarına kamp alanı yapılabilecek!

Alınan yeni kararla “nitelikli doğal koruma alanlarındaki” yapılara ömrünü tamamlayana kadar kullanma izni verildi ancak buralarda ayrıca bungalovlar dahil kamp alanları kurulabilecek.

Kocaeli Kapanca Sokak'taki tarihi yapılar koruma altına alındı!

Kocaeli’nin Akçakoca Mahallesi’nde bir yamaçta bulunan Tarihi Kapanca Sokağı'ndaki 19. yüzyıl mimarisinin özelliklerini taşıyan ahşap yapılar koruma altına alındı.

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

Kadıköy Zühtüpaşa imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy  Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi Kıyı Koruma Yapısı (Anroşman) Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı askıya çıkarıldı.

Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu başladı!

Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen "Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu"nun açılışı yapıldı.

Şile Sahilköy nazım ve uygulama imar planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul İli, Şile İlçesi, Sahilköy Mahallesi, Uzundere Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkardı...

Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Beykoz İlçesi Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Koruma Yapı adres  Haberi

Koruma Yapı adres 

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dabanlı tarafından kuruldu.

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Yurtiçi ve yurtdışında yol, su, elektrik, kanalizasyon, sulama, su arıtma tesisleri ile karayolları, havaalanları, iskele, köprü, tünel, mendirek, baraj, okul, fabrikalar ve hastaneler gibi bayındırlık tesisleri ile turistik, spor ve zirai tesisleri ile her türlü resmi ve özel bina inşaatı, yap-sat/kat karşılığı inşaat, onarım, restorasyon, konservasyon, rekonstrüksiyon, basit bakım onarım, kapsamlı onarım, taşıma, tadilat, tamirat ve boya, hafriyat ve dekapaj taahhüt, dekorasyon, müşavirlik, mimarlık, şehir planlama, inşaat mühendisliği, mekanik-elektrik, iç mimari, çevre düzenlemesi, peyzaj, park ve bahçe düzenlemelerinin bir kısmı veya tamamını yapmayı taahhüt etmek, başkalarına devretmek,...