05 / 05 / 2024

Köşe yazıları

Köşe yazıları

Meclis'te gündem 3'üncü havalimanının yerinin değişip değişmeyeceği yönündeki sorulardı. Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, “Havalimanının yeri doğru, değişmeyecek” dedi. Funda Özkan bugünkü köşesinde Elif Özdemir ile 3. havalimanının yerini konuştu...

Doların 70 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer'den ters köşe! Bu senaryo gerçek olursa felaket kapıda

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların bu sene içinde yükselerek 70 TL' olacağını söylemişti. Ardından yaptığı açıklama ise yatırımcıları adeta ters köşe yaptı. 

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altın yatırımcıları ters köşe olacak! Finans devi resmen rakam verdi! Bu rakamı görenlerin tansiyonu fırlayacak

Almanya'nın finans devleri arasında yer alan Commerzbank, altın beklentisini düşürdü. Öyle bir rakam açıkladı ki yatırımcılar ters köşe olacak. İşte altının geleceği o seviye...

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Altın ve dolar yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş tarih verdi! Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

Piyasalardaki hareketlilik bugün de devam ediyor. Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarının ters köşe olacakları tarihi açıkladı. Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Küresel borçlar yılın ilk çeyreğinde 305 trilyon dolara çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, küresel borçlar 2023 yılının ilk çeyrek sonu itibarıyla bir önceki çeyreğe kıyasla 8,3 trilyon dolar arttı ve 305 trilyon dolara yükseldi.

Altındaki beklentisini açıklayan İslam Memiş peş peşe açıkladı! Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

Altının efendisi İslam Memiş altın almak isteyenler için peş peşe açıklamalarda bulunarak bekletisini açıkladı. Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Ekonomist Selçuk Geçer öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe olacak! Dolar o tarihte düşebilir!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki dolar yatırımcıları ters köşe olacak. Dolar o tarihte düşebilir!

Köşe yazıları Haberi

Köşe yazıları

Meclis’teki bütçe görüşmelerinde, Ulaştırma Bakanlığı konuşulurken, 3’üncü havalimanı yine gündemdeydi.  Her zamanki gibi muhalefet milletvekilleri yerin yanlışlığından, kuş sürülerinden söz ediyordu.


Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Meclis’te “Havalimanının yeri doğru, değişmeyecek” dediği sıralarda, biz de Limak Yönetim Kurulu üyesi Ebru Özdemir ile birlikte Kosova’daydık.

Limak’ın işlettiği Priştine Adem Yaşari Uluslararası Havalimanı’nın Kosovalı gençlerin eğitimine ve istihdamına yönelik başlattığı sosyal sorumluluk projesi nedeniyle gitmiştik ama gündemdeki üçüncü havalimanını konuşmamak olmaz.

Ebru Özdemir, “Bakan da açıkladı, yer doğru değişmeyecek” diye başladı, devam etti:

“Zemin iyileştirmesi gerekecek. Dünyada zemini iyileştirilecek olan tek yer burası değil. Hong Kong, denizin üstüne havalimanı yaptı, Dubai’de palm-palmiye adası denizin üstünde. İnşaat mühendisliği o kadar çok gelişti ki, zemin iyileştirme diye bir sorun yok.”

Halen zemin etüdünün devam ettiğini anlatıyor, Ebru Özdemir. 2-3...