02 / 05 / 2024

köşk altyapı projeleri

köşk altyapı projeleri

Köşk ilçesi başkan Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla güzelleştiriliyor. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla ilçe merkezinin yanı sıra Büyükşehir Yasasıyla mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Üren tarafından kuruldu.

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

İngiltere'den Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı için 2.3 milyar dolarlık kredi!

İngiltere tarafından Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'na kredi desteği müjdesi verildi ve 2.3 milyar dolarlık altyapı ihracat finansman kredisinin verileceği duyuruldu. 

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesinin 1. kısmını kazandı!

Slovenya’nın en büyük altyapı projelerinden Divaca-Koper Demiryolu’nun çift hatta çıkarılma projesini hayata geçirmek üzere Slovenya Devleti’nin kurduğu 2TDK Şirketi’nin iki bölümde düzenlediği ihalelerin 1. Kısmını da Kolektor CPG-Yapı Merkezi-Özaltın Konsorsiyumu aldı. 

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Joe Biden, 2.3 trilyon dolarlık altyapı planını duyurdu!

ABD Başkanı Joe Biden ABD’nin altyapısını yenileyecek olan 8 yıllık planını duyurdu. Biden bu planı 'bir kuşakta bir kez olacak yatırım' şeklinde nitelendirdi.

İFM'nin altyapısında gecikme olmayacak! 

İstanbul Finans Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, altyapı çalışmalarında bir gecikme yaşanmayacağını dile getirdi. 

Avrupa'da yatırımlık konut projeleri revaçta! 

2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs salgını ile birlikte Avrupa'daki sağlık sistemlerindeki sorunlar Türk yatırımcıların gayrimenkul tercihlerini değiştirdi. 

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

köşk altyapı projeleri Haberi

köşk altyapı projeleri


Aydın'ın Köşk ilçesinde bulunan camiler ve çevreleri, Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla güzelleştiriliyor. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla ilçe merkezinin yanı sıra Büyükşehir Yasasıyla mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Üst yapı çalışmaları sırasında camilere ayrıca önem veren Başkan Kılınç, camiler ve çevrelerinde yapılan düzenleme çalışmalarını bizzat yerinde denetledi.


Başkan Kılınç, yaptığı açıklamada; "İlçemiz genelinde yürüttüğümüz çalışmalarımız kapsamında son olarak Kızılcayer Mahallemizdeki camimizin yeniden inşası için çıktığımız yolda ilk adımlarımızı atıyoruz. Camiimizin yıkım işleminden sonra temel atmasını gerçekleştirdik. En kısa sürede inşaatımızı tamamlayıp, Rabbim buranın ibadete açılışını gerçekleştirmeyi bizleri nasip etsin. İlçemizin hiçbir mahallesinde ve merkezinde bakımsız, eski, yıkık ve düzensiz camimiz kalmayacak. Bu kutsal meknlarımız aslına uygun ve geleceğimizi güzel birer...