12 / 05 / 2024

köşk konteyner

köşk konteyner

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Aydın'ın Köşk ilçesinde belediyeye 168 adet çöp konteyneri hibe edildi. Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve AK Parti Aydın milletvekillerine desteklerinden dolayı teşekk

Depremzedeler konteyner kentlerde kış şartlarıyla mücadele ediyor!

6 Şubat deprem felaketinin üzerinden 9 ay geçti. Bir senede kalıcı konutlara geçiş sözünün verildiği bölgede ise hâlâ enkaz kaldırma ve yıkım çalışmaları sürerken, konteyner kentlerde yaşayan depremzedelerin kış şartlarıyla mücadelesi başladı.

Malatya'da depremzedeler konteyner veya kiralık konutlara yerleştirilecek!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve çadırda kalan depremzedeleri sene sonu gelmeden konteyner veya kiralık konutlara geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Kahramanmaraş'ta 52 evin yıkıldığı mahallede konteyner kurulumu başladı!

Türkiye'de 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yalnızca 3 konutun ayakta kalabildiği 55 haneli kırsal mahallede konteynerler kurulumu başladı.

Konteyner ithalatında gümrük vergisi ve ilave gümrük vergisi resmen sıfırlandı! 

Taşınabilir evlerin (konteyner) ithalatında gümrük vergisi ile ilave gümrük vergisinin (İGV) 31 Temmuz 2023 tarihine kadar sıfır olarak uygulanmasına karar verildi. İşte ayrıntılar...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Marketlerdeki fiyatlar ne zamana kadar yükselecek? Dünyanın en büyük tedarik devi kötü haberi verdi

Dünyanın en büyük konteyner taşıyıcılarından biri olarak bilinen AP Moller-Maersk A/S, pazartesi yaptığı açıklamada yerel limanlara hizmet veren depolarının bazılarını kapattığını duyurdu. Bu da tedarik sorununun devamı ve fiyatların yükselmeye devam etmesi anlamına geliyor.

Kırıkkale'de tarım işçileri için 29 konteynerden yaşam alanı kuruldu!

Kırıkkale'ye gelen mevsimlik işçilerinin hijyenik ortamda barınma ihtiyaçlarını gidermek amacıyla 25 konteynerden oluşan bir konteyner kent kuruldu...

Ankara Büyükşehir'den sağlık personellerine 3 konteyner ev! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerine gitmeyen sağlık personelleri için 3 tane konteyner yapacak...

Antalya Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi ailelere konteyner ev!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara konteyner ev yardımı yapıyor.

Antalya Büyükşehir'den 4 aileye konteyner ev!

Antalya'nın Manavgat ve Kaş’ta çıkan yangınlarda evleri zarar gören vatandaşları ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaraların sarılması konusunda imkânları seferber etti. 

Antalya Büyükşehir'den Dudu Ortaç'a ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de harabe bir evde yaşamını sürdüren 71 yaşındaki Dudu Ortaç’a konteyner ev ve eşya yardımı yaptı.

Antalya Büyükşehir'den Şükrü Erol'a konteyner ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de 70 yaşındaki annesi ile birlikte derme çatma bir evde yaşayan Şükrü Erol’a konteyner ev yardımında bulundu. 

Antalya Büyükşehir'den konteyner ev yardımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’a bağlı Aksaz Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Gümüş adlı vatandaşa konteyner ev hediye etti.

köşk konteyner Haberi

köşk konteyner


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Aydın'ın Köşk ilçesinde belediyeye 168 adet çöp konteyneri hibe edildi. Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve AK Parti Aydın milletvekillerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konteynerlerin 50 bin lira değerinde olduğunu belirten Kılınç, "Aydın'ın büyükşehir olmasıyla beraber köy tüzel kişiliği kaldırılan yerleşim yerleri mahalle statüsünde ilçemize bağlandı. Toplamda 28 mahalleye ulaştık. Yeni mahallelerle birlikte çöp konteyneri ihtiyacı ortaya çıktı. Bu konuda bakanlığa yapmış olduğumuz taleple ilçemize yeni çöp konteynerleri kazandırdık. Çöp konteynerlerini de daha önceden ihtiyaç gördüğümüz mahallelerimizdeki noktalara koyup kirliliği büyük ölçüde engelleyeceğiz" dedi.



Yeni...