02 / 05 / 2024

Koska Londra mağazası

Koska Londra mağazası

Geçen yılı 180 milyon TL ciro ile kapatan Koska, 2015 yılında yüzde 25’lik bir büyüme hedefliyor. Yıl içinde yurtdışı yatırımlarını da artıracak olan 108 yıllık marka, Londra’da yaklaşık 2 milyon euro yatırımla bir mağaza açacak

Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak!

Londra'da 22 mağazası bulunan Simit Sarayı'nın 85 mağazası olan bir zinciri satın alması gündemde. Böylece Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak...

I-AM, Hansgrohe The Water Studio mağazasını tasarladı!

Multi-disipliner yapısıyla marka, mimari ve dijital tasarım çözümleri sunan I-AM, Hansgrohe markasının Londra, Clerkenwell’de açılan yeni mağazasını tasarladı. “The Water Studio” isimli mağaza, banyo tasarımına giden süreci daha keyifli hale getiriyor

I-AM, The Water Studio mağazasını tasarladı!

Multi-disipliner yapısıyla marka, mimari ve dijital tasarım çözümleri sunan I-AM, Hansgrohe markasının Londra, Clerkenwell’de açılan yeni mağazasını tasarladı.

Zeynep Ilıcalı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı!

Londra'da yeni bir hayat kurmuş Zeynep Ilıcalı'nın özgün tasarımların yer aldığı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı. Bu radikal kararının nedeni merak ediliyor.

Simit Sarayı Londra'da üçüncü mağazasını açtı!

Simit Sarayı, Londra'da hızla büyüyor. Şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus'ta üçüncü mağazasını açan şirket, İngiltere'deki ilk dükkânını şubat ayında Londra Oxfort Street'te hizmete sunmuştu.

Simit Sarayı Londra'da 3. mağazasını açtı!

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışında büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Londra şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus’ta üçüncü mağazasını hizmete sundu.

Simit Sarayı İngiltere'de 2'nci mağazasını açıyor!

Simit Sarayı 'nın Londra 'nın ünlü caddesi Oxford 'ta açtığı mağaza büyük ilgi görüyor. Simit Sarayı İngiltere 'de ikinci mağazasını açıyor.

Villari 10. mağazasını İstanbul'da açacak!

İtalya'nın yarım asırlık lüks porselen markası Villari, Londra, Moskova ve Dubai'den sonra şimdi de 10. mağazasını markanın Türkiye distribütörü Ayla Ağca aracılığıyla İstanbul'da hizmete açıyor.

War The Robe ilk mağazasını Londra'da açtı!

Yıllık 70 milyon euroluk cirosunun yarısını İngiliz markaları için yaptığı üretimden elde eden Aster Tekstil, üst gelir grubuna hitap eden kadın giyim markası War The Robe markasıyla lüks kadın giyimine girdi. Şirket ilk mağazasını Londra'da açtı..

Doğtaş Exclusive Londra’da 3. mağazasını açtı!

Doğtaş Exclusive Mobilya, Londra’ daki üçüncü mağazasını son dönemin gelişen bölgelerinden Stoke Newington Road üzerinde hizmete açtı. Türkiye’ nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar da açılışa katıldı...

Alfemo, Londra’da ilk mağazasını açtı!

Dünyanın atmış farklı ülkesine ihracat yapan Alfemo Mobilya İngiltere'nin başkenti Londra’daki ilk mağazasını Tottenham bölgesinde hizmete açtı. Alfemo, Londra’da ünlü futbol kulüplerinden Tottenham’a komşu oldu...

Yataş, İngiltere'deki ilk mağazasını Londra'da açtı!

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti.

Koska, Londra ve Paris'e mağazalar açacak!

Koska, inovasyona ve yurtdışı pazarlara odaklandı. Bu kapsamda uzun süredir yürüttüğü çalışmalarını Suudi Arabistan'ın Cidde şehrindeki ilk mağazası ile neticelendirdi.

Koska Londra mağazası Haberi

Koska Londra mağazası


Koska, 2015 yılı için ihracat ve ciro hedefl erini büyüttü. 2014 yılını 180 milyon TL ciro ile kapatan marka, 2015 yılında 425 adet ürün çeşidi ile 225 milyon TL ciro ve yüzde 25 büyüme hedefl iyor. 78 ülkeye ihracat yapan Koska’nın amacı, 2015’te bu sayıyı 100’e; ihracat satış oranını ise yüzde 30’a çıkarmak. 


Türkiye’nin geleneksel lezzetlerini, 108 yıllık birikimle dünyaya açtıklarını belirten Koska Yönetim Kurulu Üyesi Emin Dindar, ciroda 5 yılda yüzde 100 artışla 400 milyon TL’ye ulaşmayı amaçladıklarını ifade etti. 2015 yılında yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarına devam edeceklerini söyleyen Dindar, mağazalaşma sürecinde Cidde’nin ardından, Londra’da da bir mağaza açma hazırlığında olduklarını belirtti. Dindar, söz konusu mağazanın lokum üzerine odaklanacağı bilgisini verdi ve yaklaşık 2 milyon euro’luk yatırımın bu yıl...