05 / 05 / 2024

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 26 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de Mahir Alp Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

Sarıkoç Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkoç Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Koçer tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Koç tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydin Koç tarafından kuruldu.

Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Koşuyolu'nda yükselen Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde satışlar devam ediyor. Projede şu an 3+1 ve 4+1 konutların satışları yapılıyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi belli oldu mu? İşte Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Muhammet Koç tarafından kuruldu.

Koçlar 35 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar 35 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Rabia Kılıç tarafından kuruldu.

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de Hidayet Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu.

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Koç ve Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birol Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu Haberi

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Mahir Alp Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.


Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu;1 - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak      bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Ve bu binalar üzerindeki daireleri      satmak kiraya vermek pazarlamak. 2 - Yurt içinde her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,      yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.üçüncü      şahıslardan ipotek almak...