21 / 05 / 2024

koşuyolunda kentsel dönüşüm

koşuyolunda kentsel dönüşüm

Aralarında Ağaoğlu, Varyap, Torunlar ve Fer Yapı' nın olduğu Türkiye' nin önde gelen müteahhitlik firmalarına müşavirlik hizmeti veren Boztepe Yapı, İstanbul' un ünlü semtlerini dönüştürecek.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Kentsel dönüşüm 3 grupta kategorize edilecek!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 21. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Küçükoğlu, ''Kentsel dönüşümü hızlandırmalı, binaları yenileme ve güçlendirme çözümünü bu süreçte iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşulları 2020! 

'Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?' sorusu, evi kentsel dönüşümde olan vatandaşlar ve kira gelirine ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kira yardımı koşulları neler? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kılavuzu 2019!

Kira yardımı süreci ve kira yardımında değişen koşullar, kentsel dönüşüm "kira yardımı uygulamaları kılavuzu"nda yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla kentsel dönüşüm kira yardımı kılavuzu 2019...

Kentsel dönüşüm muvafakatına karşılık abonelik verilecek!

Meclise sunulan kanun teklifi ile riskli alan, kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ve yenileme alanlarında kentsel dönüşüm muvafakatı koşulu ile elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerinin verilmesi öngörülüyor..

Kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu!

Kentsel dönüşümde riskli evini yıktıran hak sahipleri, kira yardımından yararlanabiliyor. Ancak, kira yardımında bazı koşullar aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu..

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2018!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, başvuru koşullarını taşıyan kimselere veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2018 nelerdir?

Doğru kentsel dönüşüm için koşan koşturan belediyeler gerek!

Sosyolog Faruk Özcan, kentsel dönüşümün Türkiye'den neden doğru yapılamadığını açıkladı. İşte Özcan'ın yazısı...

10 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı!

Kentsel dönüşüm kira yardımı için bazı koşullar aranıyor. Bu koşulları sağlayan hak sahipleri kira yardımından yararlanabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı koşulları nelerdir? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı..

Kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine birtakım finansal destekler sunuluyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır? Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016!

Kira Yardımı Uygulamaları Klavuzunda kentsel dönüşüm kira yardımı şartlarına yer veriliyor. 2015 yılından itibaren kira yardımı için yapılan başvurularda ikamet koşulu aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016..

koşuyolunda kentsel dönüşüm Haberi

koşuyolunda kentsel dönüşüm

Aralarında Ağaoğlu, Varyap, Torunlar, Fer Yapı'nın olduğu Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik firmalarına müşavilik hizmeti veren Boztepe Yapı, İstanbul'un ünlü semtlerini dönüştürecek. Boztepe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Boztepe, inşaat sektöründe 20 yıllık deneyimlerini bundan sonra mimar Serkan Boztepe ile birlikte Boztepe Yapı çatısı altında yürüteceklerini söyledi. Boztepe Yapı ile birlikte İstanbul'un eski ve değerli lokasyonlarında projeler geliştirmeyi hedeflediklerini aktaran Halil İbrahim Boztepe, "Özellikle Üsküdar'da Salacak ve Sultantepe'de, Kadıköy'de ise Koşuyolu Acıbadem ve Suadiye semtlerinde butik projeler geliştirmek istiyoruz" dedi. Koşuyolu'nda 59 daire, Suadiye'de 2 parselde 60 daire, Salacak'ta deniz manzaralı 12 proje geliştireceklerini aktaran Boztepe, "İlk etabı 12 milyon TL'ye mal olması beklenen Koşuyolu projesine yü sonunda başlayacağız" diye konuştu. Boztepe, ayrıca Avrupa Yakası'nda Fatih, Şişli, Bakırköy ve...